Entisen Bayern München -tähden oli soitettava humalassa lääkärille musertavan finaalitappion jälkeen: ”Ainakin juomiselle oli syy”

© Kuva: Getty Images
Huddersfield ja Nottingham avauspisteiden perässä! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Bayern Münchenin hävittyä Chelsealle vuoden 2012 Mestarien liigan finaalissa saksalaistähti Toni Kroos joi niin paljon alkoholia, että hänen oli illan päätteeksi soitettava humalassa erikoislääkärille.

Nykyisin Real Madridia edustava Kroos yritti lievittää finaalitappion aiheuttamaa kipua alkoholin avulla, kun Chelsea ylsi yllättävään voittoon Bayernin omalla takapihalla Allianz Arenalla.

Punapaidat johtivat finaalia Thomas Müllerin osumalla vielä muutama minuutti ennen täyttä aikaa, kunnes Didier Drogban tasoitusmaali johdatti valioliigajoukkueen turnauksen voittoon rangaistuspotkukilpailun jälkeen.

– Se ei ollut hyvä asia, mutta ainakin juomiselle oli syy, Kroos kertoi Einfach mal Luppen -podcastin vieraana.

Bayern Münchenin fanit eivät voineet uskoa näkemäänsä. Kuva: Getty Images

– Muistan, kun Jessi (Kroosin vaimo Jessica) sitten sanoi: ”Me emme voi soittaa lääkärille nyt. Kuvitelkaa, jos he saisivat tietää että soitin kännipäissäni erikoislääkärille”.

– Ei ollut toista tapaa helpottaa tappion luomaa kipua. Lopulta minun oli soitettava erikoislääkärille itse, koska mietin päässäni: ”En saa joutua enää tätä huonompaan kuntoon”.

Kroos muisteli myös yhtä toista villiä iltaa, jolloin hän joi tequila-snapseja hänen veljensä Felixin ja Bayer Leverkusenin entisen puolustajan Stefan Reinartzin kanssa.

Seuraavana päivänä hän kertoi istuneensa huonovointisena sohvalla samalla kun hänen veljensä tarkkaili keskikenttäpelaajan hengitystä.

– Se oli minun syytäni, ettei minulla ollut seuraavana päivänä hyvä olo, Kroos jatkoi.

– Siinä vaiheessa totesin, ettei juominen tee minulle mitään hyvää. En voinut edes katsoa tequilan suuntaan enää, ja sen takia lopetin juomisen kokonaan. Se ei sattunut [lopettaa], eikä minulla ole sitä ikävä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Huddersfield ja Nottingham avauspisteiden perässä! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!