Euroopan suurin sanomalehti ylistää otsikossaan: Joel Pohjanpalo osuu nopeammin kuin Robert Lewandowski

© Kuva: Getty Images

HSV:ssä lainalla 2. Bundesliigaa pelaava Joel Pohjanpalo on ollut koronatauon jälkeen pitelemätön. Viidessä ottelussa on syntynyt viisi maalia, ja vire on huomioitu Saksassa isoin otsikoin.

Levikiltään Euroopan suurin sanomalehti Bild uutisoi Pohjanpalon fantastisesta tehokkuudesta 2. Bundesliigassa. Otsikossa Pohjanpaloa verrataan Bundesliigan parhaaseen maalintekijään Robert Lewandowskiin, joka on iskenyt Bayern Münchenin paidassa tällä kaudella 30 täysosumaa. Otsikko kääntyy suomeksi: ”Joel Pohjanpalo osuu nopeammin kuin Robert Lewandowski”

Lewandowskin maalimääriin suomalaishyökkääjällä on toki vielä matkaa, mutta hän on ollut minuutteihinsa nähden jopa tehokkaampi kuin Lewandowski. Eroa tekee myös se, että Pohjanpalo on pelannut sarjatasoa alempana huomattavasti vähemmän otteluita kuin Lewandowski.

Pohjanpalo siirtyi lainalle HSV:n riveihin viime tammikuussa. Hän on nyt pelannut kymmenen sarjaottelua, joissa on syntynyt seitsemän maalia. Verkko on heilunut keskimäärin 79 minuutin välein. Sillä lukemalla Pohjanpalo on 2. Bundesliigan tehokkain maalintekijä. Lewandowskilla verkko on heilunut 82 minuutin välein, joka sekin on täysin absurdi lukema, kun otetaan huomioon, että Lewandowski on pelannut 28 ottelua.

Bayer Leverkusen omistaa Pohjanpalon pelaajaoikeudet, ja lainapesti HSV:ssä päättyy kauden jälkeen. HSV:llä ei ole osto-optiota Pohjanpaloon, joten lähtökohtaisesti suomalaishyökkääjä palaa kauden jälkeen Leverkuseniin.

Näytöt ovat kuitenkin sitä luokkaa, että Leverkusenissa on ensi kaudella jo lähes pakko antaa reilu mahdollisuus Pohjanpalolle, joka on vihdoin ja viimein päässyt irti loukkaantumishelvetistään. Jos Pohjanpalo joutuu istumaan Leverkusenissa jälleen vaihtopenkillä, on selvää, että ostajia suomalaiselle riittää jonoksi asti.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.