© Kuva: Getty Images

Everton – Liverpool: Viikon päätteeksi Merseysiden derby

Valioliiga
Everton – Liverpool
Sunnuntai 21.06. klo 21:00

Legendaarinen Merseysiden derby on tällä kertaa erilainen, kun yleisö loistaa poissaolollaan. Alemman keskikastin Everton pääsee koronatauolta melko paineettomassa tilassa kentälle, kun Liverpool taas tarvitsee muutaman pisteen varmistaakseen Valioliigan mestaruuden myös matemaattisesti.

Everton ei saanut tauon aikana sairastupaansa tyhjenemään, vaan muonavahvuudesta saattaa manageri Carlo Ancelottin harmiksi olla pahimmillaan pois jopa kuusi pelaajaa. Liverpool on 2010-luvulla ollut Evertonille vaikea vastus, sillä viimeisestä 21 ottelusta ei ole onnistuttu voittoa kairaamaan. Tammikuussa Pool pudotti Toffeesin FA Cupista niukasti 1-0. On syytä muistaa, että Everton ei ole tällä kaudella ollut onnettaren suosiossa – pisteitä olisi pitänyt saada tuntuvasti enemmän peliesitysten perusteella.

Liverpoolin valmistautuminen on sujunut hyvin, vaikka Mohamed Salah missasikin joitakin treenejä viikolla. Poolin kausi on ollut mykistävä, mutta ennen koronataukoa joukkue hävisi liigassa selkeästi Watfordille, putosi FA Cupista Chelsealle ja Mestarien liigasta Atletico Madridille. On mielenkiintoista nähdä, miten Jürgen Klopp on saanut joukkueen rivit ojennukseen tauon aikana. Joukkue haluaa vain lopettaa pitkän kuivan kauden ja ottaa mestaruuteen tarvittavat pisteet.

Lyö vetoa ottelusta:

Sen verran ottelussa on epävarmuustekijöitä, että näen Evertonilla yllätysmahdollisuuden. Kertoimet ovat liian Pool-painotteisia, joten vetoihin kelpaa Everton tasoituksella – maalin tappiolla panos palautetaan. Vetosuositus on Aasialainen tasoitusveto, Everton +1 kertoimella 1,89.

Huomaa varhainen voitonmaksu Nordicbetillä!

NordicBetillä on mahtava kampanja meneillään: valituista liigoista saat voitot heti käteisenä, jos vetokohteesi siirtyy kahden maalin johtoon – riippumatta ottelun lopputuloksesta! Lue lisää:

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.