FC Inter eteni Suomen Cupin finaaliin kaadettuaan FC Lahden sunnuntaina kotikentällään lukemin 5-0. Inter kohtaa finaalissa HJK:n.

Kotijoukkue sai otteluun unelma-alun, kun se siirtyi johtoon jo kolmannella peliminuutilla. Kulmapotku kimposi boksin ulkopuolelle Taigi Kagaymalle, joka latasi pallon voimalla verkkoon.

Turkulaiset tuplasivat johtonsa toisen jakson alussa Elias Mastokankaan maalilla. Mastokangas karkasi vieraiden puolustukselta ja sijoitti pallon varmasti verkkoon. Sama mies iski lopullisen niitin ottelulle 75. minuutilla. Mastokangas puski Connor Ruanen loistokeskityksestä taululle lukemiksi 3-0.

Ottelun lisäajalla nähtiin vielä kaksi osumaa. Interin keskikenttäpelaaja Aleksi Paananen laukoi ensin pallon aivan yläkulmaan, ja vielä aivan lopussa Roope Kantola latasi pallon lähes puolestä kentästä maaliin vieraiden maalivahdin Patrick Rakovskyn harhasyötön jälkeen.