Huuhkajien kapteeni Tim Sparv palasi kentille – Leo Väisäsellä hyvä Allsvenskan-debyytti

© Kuva: Juha Tamminen
Arsenal ja Liverpool tarjoavat viihdettä pikkulauantaille! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

Huuhkajien kapteeni Tim Sparv pelasi sunnuntaina ensimmäiset peliminuuttinsa kilpailullisessa ottelussa Tanskan Superliigan koronavirustauon päättymisen jälkeen. Sparv tuli kentälle 80. minuutilla FC Midtjyllandin viidentenä ja viimeisenä vaihtona, kun Tanskan sarjakärki kukisti vieraissa Aalborgin maalein 2-0.

Kahdessa edellisessä ottelussa Sparv ei ollut pelannut, joten hänen edellisestä virallisesta ottelustaan oli ehtinyt kulua lähes neljä kuukautta (Hobro-Midtjylland 21.2.). Harjoitusottelussa Aalborgia vastaan 22.5. Sparv kyllä pelasi.

Tämän päivän ottelu oli Superliigan ylemmän loppusarjan ensimmäinen ottelu. Midtjylland kasvatti sarjakärjessä eronsa FC Kööpenhaminaan jo 12 pisteeseen, mutta Kööpenhamina pelaa vielä sunnuntaina Nordsjaellandia vastaan. Yläloppusarjassa pelataan kaikkiaan kymmenen kierrosta.

Tänään teki puolestaan Allsvenskanissa ensiesiintymisensä Huuhkajien puolustaja Leo Väisänen. 22-vuotias toppari pelasi täydet 90 minuuttia, kun Väisäsen Elfsborg kaatoi sarjan avauskierroksella vieraissa IFK Göteborgin 1-0. Väisänen suoriutui debyytistään erinomaisesti.

Tyhjille katsomoille pelatun ottelun ainoan maalin teki maalin edustalta hyvästä poikittaissyötöstä Per Frick avausjakson päätteeksi. Kotijoukkue Göteborg pelasi viimeiset kymmenen minuuttia miesvajaalla August Erlingmarkin saatua suoran punaisen kortin astuttuaan nappiksillaan maassa maanneen vastustajan selän päälle.

Suomen A-maajoukkueen keskikenttäpelaaja Fredrik Jensen ei ole vielä tänäänkään Augsburgin kokoonpanossa bundesliigaottelussa Mainzia vastaan. Pienistä kolhuistakin kärsinyt Jensen ei ole pelannut koronavirustauon jälkeen vielä minuuttiakaan. Augsburg johtaa ottelua 1-0, kun sitä on pelattu noin 65 minuuttia.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!

Arsenal ja Liverpool tarjoavat viihdettä pikkulauantaille! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!