Huuhkajien keskikenttäpelaaja Joni Kauko iski jälleen maalin, kun hänen edustamansa Esbjerg pelasi 2-2 tasapelin Horsensin vieraana tiistaina. Kauko osui myös edellisessä sarjaottelussa Tanskan pääsarjassa.

Huuhkajat

@Huuhkajat
Joni Kauko onnistui jälleen tekemään tärkeän maalin, kun hän teki Esbjergin toisen osuman 2-2-tasapelissä AC Horsensia vastaan. Kauko pelasi koko pelin ja Pyry Soiri tuli kentälle 87. minuutilla. #Huuhkajat

Kauko pelasi koko ottelun. Hän iski tasoitusmaalin 81. minuutilla. Esbjergissä pelaa myös toinen Suomen maajoukkueen pelaaja, Pyry Soiri. Laitahyökkääjä pääsi kentälle ottelun lopussa.

Suomalaisten edustama Esbjerg on tällä hetkellä sarjataulukon viimeisenä. Se taistelee sarjapaikasta Tanskan Superliigan karsintalohkossa. Kun neljä ottelua on vielä pelaamatta, on joukkue tällä hetkellä kaksi pistettä jäljessä toiseksi viimeisenä olevaa Hobroa. Hobro pelaa oman ottelunsa vielä tiistaina myöhemmin.

Sarjan viimeinen putoaa suoraan sarjaporrasta alemmaksi. Toiseksi viimeinen karsii pääsarjapaikastaan.