Mahtistartin saanut Brescia jäi ilman arvokasta voittoa – Jesse Joronen antautui kahdesti rankkarista

© Kuva: Getty Images

Serie A:n sarjajumbo Brescia sai erinomaisen alun tärkeään otteluunsa Genoaa vastaan. Genoa on viimeisenä joukkueena putoamisviivan yläpuolella, ja Brescialla oli hyvä tilaisuus kuroa eroa kiinni, kun se johti peliä jo 13. minuutilla 2-0. Brescian maalit tekivät Alfredo Donnarumma ja Alessandro Semprini.

Voitolla Brescian takamatka Genoaan olisi kutistunut viiteen pisteeseen, mutta pisteet menivät lopulta tasajakoon vieraiden onnistuttua kahdesti rankkarista. 38. minuutilla Brescia-vahti Jesse Jorosen ohitti Iago Falque ja 69. minuutilla Andrea Pinamonti. Joronen sai Pinamontin pilkussa miltei sormensa väliin, mutta ei pystynyt torjumaan laukausta.

Myös Brescian toinen suomalainen Simon Skrabb nähtiin kentällä. Skrabb tuli vaihdosta sisään 67. peliminuutilla.

Kahdesta päästetystä rankkarista huolimatta Jesse Joronen piti hyvin Bresciaa pelissä mukana. Hänelle kirjattiin pelissä kuusi torjuntaa Genoa-vahti Mattia Perinin kahta vastaan. Jo ennen Brescian maaleja Joronen suoritti todellisen paraatitorjunnan Mattia Destron yritykseen.

Brescian kausi jatkuu vielä kymmenen ottelun verran.

KUPSILLA KUUMAT PAIKAT KOTONA – MARKKINA ON SEKAISIN KUIN SEINÄKELLO!