PSG-pomo pani pisteen valmentajahuhuille – kommentoi myös lähtevien pelaajien vyöryä

© Kuva: Getty Images
Mestarien liigassa huippuottelu Barcelona - Napoli! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Pitkin kautta 2019-2020 on liikkunut huhuja siitä, että Ligue 1:n mestari Paris Saint-Germain vaihtaisi ensi kaudeksi valmentajaa. Thomas Tuchelia huhuttiin myös Bayern Müncheniin, kunnes Bayern päätyi jatkosopimukseen kesken kauden vastuuseen nostetun Hansi Flickin kanssa.

Nyt PSG:n urheilujohtaja Leonardo on kuitenkin vahvistanut, että 46-vuotias Tuchel jatkaa seurassa myös ensi kaudella. Tuleva kausi on Tuchelille PSG:ssä kolmas.

– Hänellä on vielä vuosi sopimusta jäljellä, ja hän istuu ensi kaudella penkillämme, Leonardo sanoi Journal du Dimanchen haastattelussa.

– Hän tekee hyvää työtä, ja tulokset ovat hyviä.

Kysymykseen jatkosopimuksesta Leonardo ei silti ottanut kantaa. Hänen mukaansa seuralla on vielä paljon aikaa pohtia asiaa. Tuchel siirtyi PSG:hen kesällä 2018, ja on johdattanut joukkueen kahteen sarjamestaruuteen.

PSG:ssä himoitaan kuitenkin Mestarien liiga -menestystä enemmän kuin mitään muuta. PSG on selviytynyt Mestarien liigan näillä näkymin elokuussa pelattaviin puolivälieriin. Saksalaisen alkuperäinen sopimus oli kaksivuotinen, mutta sitä jatkettiin vuodella viime kesänä.

Leonardo vahvisti samassa haastattelussa myös, että seurasta lähtee kesällä viisi pelaajaa ilman siirtokorvausta. He ovat Eric-Maxim Choupo-MotingThomas MeunierLayvin Kurzawa ja kokeneet maailmantähdet Thiago Silva ja Edinson Cavani. Jokaisen sopimus päättyy tähän kauteen.

– Se oli erittäin vaikea päätös, Leonardo kommentoi etenkin Silvaan ja Cavaniin viitaten.

– He lähtevät seurasta kauden päättyessä. Se on varmaa. Meidän piti tehdä looginen päätös – myös taloustilannetta ja tulevaa sukupolvea silmällä pitäen.

– Ehkä teemme virheen, en tiedä sitä. Täydellistä hetkeä ei olekaan.

Thiago Silva on 35-vuotias ja Edinson Cavani 33. Vaikka heistä ei siirtokorvausta saadakaan, säästää PSG L’Équipen mukaan kaksikon vuosipalkassa jopa 34 miljoonaa euroa.

Ensin molempien sopimuksia halutaan kuitenkin jatkaa ulottumaan elokuun loppuun. Ranskan Ligue 1 -kausi päätettiin jo ajat sitten keskeyttää koronapandemian vuoksi, mutta Mestarien liigan ratkaisupeleihin Silva ja Cavani halutaan vielä mukaan.

– Ajatuksemme on, että he pelaisivat meillä elokuun loppuun asti. Vielä ei ole kuitenkaan selvää, miten onnistumme siinä, Leonardo totesi.

Thiago Silvaa on huhuttu viime viikkoina muun muassa AC Milaniin, Fluminenseen ja Evertoniin, ja Cavania puolestaan Internazionaleen ja Atlético Madridiin.

Lähde: Transfermarkt


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

Mestarien liigassa huippuottelu Barcelona - Napoli! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!