PSG:n keskikenttäpelaaja kritisoi Ligue 1 -kauden lopettamista: ”Ratkaisu tehtiin liian varhain”

© Kuva: Getty Images

Paris Saint-Germainin baskipelaaja Ander Herrera kertoi espanjalaislehti AS:n haastattelussa, että Ranskan jalkapallokauden päättyminen oli monille PSG:n pelaajille pettymys, vaikka joukkue julistettiinkin Ligue 1 -kauden mestariksi.

− Olimme joukkueen sisällä todella yllättyneitä, emme voineet uskoa sitä. Mielestäni ratkaisu tehtiin liian varhain, sillä nyt näyttää siltä, että Bundesliigan valitsema linja oli oikea, Herrera kommentoi.

− Voitimme liigan, mutta tällä tavoin se ei tunnu samalta, hän jatkoi.

PSG on mukana Mestarien liigassa, jossa se ylsi pudotuspelien toiselle kierrokselle kukistettuaan avauskierroksella Borussia Dortmundin yhteismaalein 3−2.

Ligue 1 -kausi on ohi, mutta Mestarien liigaa yritetään jatkaa. Samalla muut Euroopan kärkisarjat Bundesliiga, Valioliiga, La Liga ja Serie A yrittävät saada omat kautensa maaliin. Erilainen tilanne voi haitata pariisilaisia.

− Toivottavasti se ei vaikuta, mutta luulen kyllä, että vaikuttaa, sillä kaikki muut jatkavat pelejään ja me emme. Kilpailullinen jalkapalloilu antaa tietynlaista rytmiä ja parhaiten sitä saa kotimaan liigasta, Herrera totesi.

Ranskalaisjoukkueista kaikki eivät tyytyneet päätökseen jättää Ligue 1 -kausi kokonaan kesken. Eurosijojen ulkopuolelle jäänyt Lyon ja putoajien paikoille jääneet Amiens ja Toulouse valittivat ratkaisusta, mutta sijoitukset jäivät voimaan.