Suomen Cupin finaalien ajankohdat ja miesten loppuottelun pelipaikka ovat nyt tiedossa

© Kuva: Juha Tamminen

Palloliitto tiedottaa, että Suomen Cupin loppuottelujen ajankohdat on nyt päätetty. Myös miesten finaalin pelipaikka on nyt tiedossa.

HJK ja FC Inter kohtaavat miesten loppuottelussa 3. lokakuuta. Jos Inter kuitenkin pelaa Eurooppa-liigan karsintoja 1. lokakuuta, siirtyy cupin finaali päivällä eteenpäin. Ottelu pelataan Turussa Veritas Stadionilla.

− Finaalia on viime vuosina kierrätetty eri paikkakunnilla ja tällä kaudella pelataan vielä aiemmin sovitun mukaisesti Turussa. Ensi vuodesta lähtien on tavoitteena siirtyä pelaamaan Olympiastadionille, Palloliiton pääsihteeri Marco Casagrande kertoo Palloliiton sivuilla.

Naisten cup-finalisteja ei ole vielä selvitetty. Välierissä kohtaavat TiPS ja PK-35 Vantaa sekä Åland United ja KuPS. Kun voittajat ovat ratkenneet, loppuottelun pelipaikka arvotaan. Ottelu pelataan 4. lokakuuta.

Finaalin saa arvonnan kautta joko Myyrmäen stadion, Wiklöf Holding Areena tai Kuopion keskuskenttä, sillä kyseiset välieräjoukkueiden kotikentät täyttävät loppuottelun järjestämisen vaatimukset.

Myös Kakkosen cup-finaalin pelipaikka on tiedossa. JIPPO ja Kaarinan Pojat kohtaavat toisensa Joensuussa 3. lokakuuta.

 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.