Valioliiga
Tottenham – Manchester United
Perjantai 19.06. klo 21:45

Perjantain urheilullinen mielenkiinto kohdistuu Valioliigan otteluun, jossa kahdeksantena koronatauolle jäänyt Tottenham isännöi sarjassa viidentenä taaplaavaa Manchester Unitedia. Tästä valioliigakaudesta tulee jäämään molemmille joukkueille jämät käteen – joukkueet kisailevat lähinnä europaikoista.

Tottenhamille tauko tuli siinä mielessä hyvään aikaan, että joukkue oli maaliskuussa loukkaantumisten runtelema ja huonossa vireessä muutenkin. Edelleenkään poissaolojen suhteen ei José Mourinho voi huokaista helpotuksesta, sillä Dele Alli lusii pelikieltoaan ja Heung-Min Son on Giovani Lo Celson ohella epävarma tapaus. Harry Kane sen sijaan löytyy kokoonpanosta. Valioliiga on enää ainoa Spursin oljenkorsi kauden pelastamiseksi, sillä maaliskuussa tuli lähtö sekä FA Cupista että Mestarien liigasta, jossa RB Leipzig piti Tottenhamia lähes pilkkanaan.

Ole Gunnar Solskjaer voi iloita joukkueensa terveystilanteessa, sillä Phil Jones on ainoa epävarma tapaus juhannusaatolle. Tämä merkitsee sitä, että mm. Marcus Rashford sekä Paul Pogba ovat käytettävissä. Tosin pitkään pelaamatta ollut Pogba saattaa aloittaa penkiltä. Ennen taukoa United oli loistavassa vireessä ja edellinen tappio kilpailullisessa ottelussa on tammikuulta. Niinpä jopa paikka Mestarien liigaan oikeuttavaan neljänteen sijaan on käden ulottuvilla. Ainakaan kokoonpanosta homma ei nyt ole kiinni.

Lyö vetoa ottelusta:

Molemmat joukkueet ovat tauon aikana eheytyneet ja odotan pelistä iloista jalkapallonäytelmää. Tällä hetkellä odotan enemmän vierailta – kerrankin Manchester United saa kunnollisen nipun avaukseen. Niinpä vetosuosituskin koskee vierasvoittoa: Manchester United voittaa ottelun kertoimella 2,40.

Huomaa varhainen voitonmaksu illä!

illä on mukava kampanja meneillään: valituista liigoista saat voitot heti käteisenä, jos vetokohteesi siirtyy kahden maalin johtoon – riippumatta ottelun lopputuloksesta! Lue lisää:

VARHAINEN VOITONMAKSU

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LUNASTA TARJOUS