Veikkausliiga-seurojen pomot helpottuneita rajoitusten purkamisesta: ”Tämä päätös oli meille pelastava enkeli”

© Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigan seurat saivat tuoreeltaan hyviä uutisia, kun tapahtumien yleisörajoituksia purettiin stadioneilla, joilla on mahdollista jaotella katsojia erillisiin lohkoihin ja rajatuille alueille.

− Tämä päätös oli meille pelastava enkeli, Tampereen Ilveksen toimitusjohtaja Tomi Erola sanoi STT:lle.

Nyt kaikki Ilveksen kausikorttilaiset pääsevät otteluihin, sillä seura aikoo pelata kotiottelunsa Ratinan stadionilla. Ratinassa on tarpeeksi kapasiteettia ja eri katsomolohkoja noin 1 300 kausikorttilaiselle.

− Mietimme nyt, onko muu lipunmyynti ennakkomyyntiä vai saako pääsylippuja myös portilta. Jos liput myydään ennakkoon, pystymme ainakin tarkemmin katsomaan, mille paikoille liput myydään. Turvaväliajattelu toteutuu, Erola sanoi.

Erolan arvion mukaan Ilveksen kotiotteluihin voidaan ottaa noin 3 000−5 000 katsojaa.

− Ratinan stadionille pääsee 20–30 portista, sillä aidassa on portteja. Niistä saamme ihmiset porrastetusti sisään. Opastusta se toki vaatii.

KuPS:n toimitusjohtaja Jarmo Heiskanen puolestaan kiitteli uutta päätöstä ja uskoi positiivisempaan tulevaisuuteen.

− Meillä on noin 1 200 kausikorttilaista. Uusi linjaus turvaa, että he pääsevät kaikki matsiin, joten yksi ongelma on ratkennut. Ei tule painetta alkaa maksaa kausikorttien hintoja takaisin, Heiskanen sanoi.

Valkeakosken Hakan Olli Huttunen kertoi seuran tilanteesta Ylelle.

− Meidän täytyy tehdä tietynlainen varaus- ja vuorottelusysteemi kausikorttilaisille. Mutta tämä uusi järjestely tietysti antaa tilaa ottaa enemmän kausikorttilaisia kerralla sisään.

Lähteet: Yle, Ilta-Sanomat, Savon Sanomat


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille