Keskiviikkona pelattiin kaksi veikkausliigajoukkueiden keskinäistä harjoitusottelua.

Tampereen Tammelassa toisensa kohtasivat Ilves ja SJK. Varsinaisella peliajalla ei osumia nähty, mutta ehkä hieman yllättäenkin pelatussa jatko-ottelussa niitä syntyi neljä.

Isäntien Ilari Mettälä oli käyntiin päästyään tehopäällä, iskien Ilveksen molemmat osumat. Jälkimmäinen maali syntyi ajassa 105+1 minuuttia, rangaistuspilkulta. Seinäjokisten osumista vastasivat Serge Atakayi ja 18-vuotias keskikenttäpelaaja Jeremiah Streng.

Myös Helsingissä maaleja saatiin odotella. HJK ja Honka etenivät nollilla aina 57. minuutille, jolloin Klubin Ferhan Hasani muutti lukemat pilkulta muotoon 1-0. Tim Väyrynen tuplasi johdon varttia ennen täyttä aikaa, ennen kuin espoolaisten Edmund Arko-Mensah sinetöi loppuluvut 2-1.