AC Milanissa pelaavan ruotsalaistähti Zlatan Ibrahimovićin kerrotaan kyseenalaistaneen milanolaisseuran pomo Ivan Gazidisin ammattimaisuuden.

Italialaislehti Corriere dello Sportin mukaan hyökkääjä ihmetteli Gazidisin pitkää poissaoloa. Seuran pääjohtajaa ei näkynyt toukokuun alun jälkeen, mutta hän ilmaantui joukkueen treeneihin vain kaksi viikkoa ennen Italian cupin välierää Juventusta vastaan.

Arsenalin entisen toimitusjohtajan Gazidisin vierailun tarkoituksena oli kertoa joukkueelle koronaviruksen takia tehtävistä palkkavähennyksistä.

Lehti kertoo, että Ibrahimović myös kritisoi Gazidista siitä, että seurassa on juuri nyt turbulenssia. Joukkueen ympärillä on kosolti epävarmuutta, sillä jalkapallopuolen pääjohtaja Zvonimir Boban sai potkut ja teknisen johtajan Paolo Maldinin välit ovat kireät Gazidisin kanssa.

Raportit kertovat, että ruotsalaispelaaja sanoi Gazidisille, että ”seura ei ole enää sama kuin ennen”. Gazidisin sanotaan vastanneen, että Zlatan on oikeassa siinä mielessä, että ”menestykselliseltä ja taloudelliselta kantilta AC Milan ei ole kuin aikaisemmin”.

Tällä hetkellä on epävarmaa, jatkaako Ibrahimović italialaisseurassa enää ensi kaudella. Hyökkääjän sopimus päättyy tähän kauteen, ja häntä on viety huhuissa muualle.

Lähde: Daily Mail