AC Milanin kroaattipelaaja Ante Rebić piikitteli italialaislehti Gazzetta dello Sportin haastattelussa Juventuksen pelaajien suuntaan.

Rebić otti kohteikseen Federico Bernardeschin ja Gonzalo Higuaínin. Rebić aloitti kritisoimalla Higuaínia.

− En ole hänenkaltaistensa pelaajien suuri fani. Hän on iso ja vahva, mutta pyörii maassa kolme minuuttia pienenkin kosketuksen jälkeen, Rebić sanoi.

AC Milan pelasi vastikään Juventusta vastaan. Pelissä vaihdettiin paljon sanoja vastustajien kesken. AC Milan voitti ottelun, mutta vaikka peli on jo takanapäin, on Rebićille jäänyt torinolaisjoukkueen pelaajista ikävä jälkimaku.

Bernardeschi sai Higuaínin tavoin oman osansa. Rebić vertasi pelaajia omaan joukkuekaveriinsa Zlatan Ibrahimovićiin.

− Sama koskee Bernardeschia, ja se toistui hänellä myös SPAL-ottelussa. Ibra puolestaan ottaa myös paljon iskuja vastaan, mutta nousee heti ylös eikä valita. Muut parkuvat liikaa, Rebić jatkoi.

Rebić, 26, myönsi, että Ibrahimovićin kanssa pelaaminen on nostanut myös hänen tasoaan. Rebić on tehnyt 22 ottelussa kymmenen maalia.

− On kaksi eri Rebićiä. Siviilissä olen hiljainen ja vetäytynyt, sillä en tykkää siitä, että minusta puhutaan. Kentällä on erilainen Ante, joka raivostuttaa kaikkia.

Lähde: Goal