AS: Barcelona valmistelee uutta tarjousta Neymarista – mukana myös Antoine Griezmann?

© Kuva: Getty Images

Siirtyykö Neymar Barcelonaan? Tämä on kysymys, jota koko jalkapallomaailma on toistellut miltei siitä lähtien, kun brassitähti siirtyi katalonialaisseurasta PSG:hen kesällä 2017 ennätyksellisellä 222 miljoonan euron summalla.

Espanjalaislehti AS lisäsi nyt vettä huhumyllyyn. AS:n mukaan Barcelona on tarjoamassa Neymarista pian kahta ranskalaispelaajaa: Ousmane Dembélé ja Antoine Griezmann ovat lehden tietojen perusteella mukana seuraavassa tarjouksessa.

Dembélé on kärsinyt lukuisista loukkaantumisista ja Griezmannilla on ollut vaikeuksia sopeutua Barcelonaan. Neymarin vaivana Pariisissa ovat puolestaan olleet sekä loukkaantumiset että sopeutumisongelmat.

Neymar haluaa kuitenkin takaisin Barcelonaan. Asia ei ole salaisuus, ja myös Barcelonan tiedetään tavoittelevan brassia itselleen. PSG ei ole kuitenkaan hyväksynyt Barcelonan tarjouksia.

AS:n tiedot Barcelonan mahdollisesta uudesta tarjouksesta poikkeavat hieman ”Blaugranan” seurapresidentti Josep Maria Bartomeun tuoreeltaan RAC1:lle antamista kommenteista, joiden mukaan Neymar tuskin on siirtymässä Barcelonaan.

− Se näyttää epätodennäköiseltä, koska Euroopassa kaikilla seuroilla on tällä hetkellä vaikeaa, Bartomeu sanoi.

Barcelona ja PSG tuskin ovat ensimmäisinä kaatumassa koronakriisin takia, mutta taloudelliset vaikutukset siirtomarkkinoihin näkyvät myös Barcelonan ja PSG:n toiminnassa siinä mielessä, että muilla seuroilla tuskin on tarpeeksi maksukykyä tehdäkseen isoja hankintoja esimerkiksi Barcelonasta.

Lähde: Goal


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.