ESPN: Black Lives Matter -liikettä tukenut Yhdysvaltain maajoukkuepelaaja saattaa lähteä Schalkesta

© Kuva: Getty Images

Schalken yhdysvaltalainen keskikenttäpelaaja Weston McKennie ei ole täysin tyytyväinen oloonsa seurassa ja saattaa siirtyä muualle, ESPN kertoo.

ESPN:n mukaan McKennie, 21, suhtautuu avoimesti vaihtoehtoihinsa ja voi olla halukas lähtemään, vaikka hänellä on sopimusta Schalken kanssa kesään 2024 asti.

Yhdysvaltain maajoukkueessa 19 peliä pelannut ja kuusi maalia tehnyt McKennie otti koronatauon jälkeen kantaa George Floydin ja Black Lives Matter -liikkeen puolesta monien muiden Bundesliigan pelaajien tavoin.

Schalken urheilujohtaja Jochen Schneider sanoo saksalaiselle Sport1:lle, ettei McKennien jatko seurassa ole aivan varma asia, vaikka sopimusta on jäljellä neljä vuotta.

− Ei sitä mahdollisuutta voi sulkea pois. En voi sanoa mitään sataprosenttisen varmaksi. Faktaa on, että Weston teki jatkosopimuksen vuoteen 2024 asti viime vuonna.

Sport1:n mukaan McKennien mahdollisia uusia seuroja voivat olla Hertha Berlin tai Wolfsburg. Jos McKennie lähtisi toisaalle Schalkesta, hänen siirtosummansa olisi jotakuinkin 20−25 miljoonaa euroa.

McKennie pelasi päättyneellä kaudella Bundesliigassa 28 peliä ja teki niissä kolme maalia.

Lähde: ESPN


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.