ESPN: Lautaro Martínez on sopinut siirron henkilökohtaisista ehdoista Barcelonan kanssa

© Kuva: Getty Images

ESPN kirjoittaa, että Internazionalen Lautaro Martínez on päässyt Barcelonan kanssa yhteisymmärrykseen pelaajasiirron henkilökohtaisista ehdoista, joiden täyttyessä argentiinalainen on valmis liittymään La Ligan jättiseuraan.

Milanolaisten 22-vuotiaan hyökkääjän siirtyminen Kataloniaan ei ole kuitenkaan Martínezin itsensä päätettävissä, vaan Interin pitää luonnollisesti myös olla halukas kauppaamaan hänet.

Tähän mennessä Inter ja Barcelona eivät ole saaneet pelaajakauppaa tai siirtoa sovittua. Martínezin nykyisessä sopimuksessa oli 111 miljoonan euron ulosostopykälä, mutta sen on raportoitu umpeutuneen tiistaina.

Martínezin sopimus Interin kanssa umpeutuu vasta kesällä 2023, eikä seura aio päästää pelaajaansa pois ainakaan ratkaisevasti halvemmalla kuin sopimuspykälässä olleella 111 miljoonalla eurolla.

ESPN kertookin, että Martínezin siirto riippuu paljolti Philippe Coutinhon tilanteesta. Barcelona on pienentänyt ensi kauden budjettiaan 200 miljoonalla eurolla, joten seuran täytynee tehdä myös pelaajamyyntejä.

Coutinho oli päättyneellä Bundesliigan kaudella lainalla Bayern Münchenissä, mutta saksalaisseura ei käyttänyt brasilialaisen lainadiiliin sisältynyttä osto-optiota. Barcelona on kuitenkin toiveikas sen suhteen, että Coutinho menee kaupaksi ja seura saa kylliksi hyvän siirtokorvauksen.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.