Veikkausliiga
HJK – KuPS
Lauantai 01.08. klo 17:00

Veikkausliigakierroksen ehdoton kärkikamppailu pelataan lauantaina Töölössä, kun HJK isännöi sarjakärki KuPSia. Klubi on pelannut ottelun kuopiolaisia vähemmän ja on kaksi pistettä perässä sarjan kolmostilalla. Molempien kausi on lähtenyt käyntiin mallikkaasti ja lauantain ottelusta on odotettavissa laadukas koitos.

Tähän kauteen isosti satsanneen HJK:n ainoa kompastuminen tuli kauden kolmannessa pelissä Interiä vastaan. Sen jälkeen TPS ja Ilves ovat kaatuneet hallittujen esitysten jälkeen. Klubin peruspelaaminen on sen verran laadukkaalla tasolla, että se on tällä hetkellä vahvin ehdokas mestariksi – varsinkin kun myös penkiltä löytyy joukkueellisen verran Veikkausliigaan laadukkaita pelaajia. Ainoa pieni kysymysmerkki on, pystyykö joukkue toteuttamaan Toni Koskelan vaativaa pelityyliä.

KuPSin heinäkuu oli onnistunut ja siitä tunnustuksena Arne Erlandsen valittiin kuukauden valmentajaksi sekä Ilmari Niskanen kuukauden pelaajaksi. Viime viikolla KuPS kaatoi kotonaan SJK:n 2-1, mutta hyytyi mallikkaan avausjakson jälkeen toisella jaksolla: vieraat olivat tulla tasoihin vajaallakin pelatessaan. Joukkueen pitämä kova pelitempo on varmasti pelaajille kuluttavaa ja Erlandsenin on pakko jakaa vastuuta entistä laajemmalle. Lucas Rangelin kuntoutumista varmasti odotellaan innolla.

Lyö vetoa ottelusta:

Pidän Klubia joukkueista edelleen luokan verran parempana ja vaikka KuPS tulee tarjoamaan kovan haasteen, menen vedoissa kotivoitto edellä. Vetosuositus on HJK voittaa ottelun kertoimella 1,96.

Huomaa varhainen voitonmaksu illä!

illä on mahtava kampanja meneillään: valituista liigoista saat voitot heti käteisenä, jos vetokohteesi siirtyy kahden maalin johtoon – riippumatta ottelun lopputuloksesta! Lue lisää:

VARHAINEN VOITONMAKSU

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LUNASTA TARJOUS