Huuhkaja-legenda ylistää Lukas Hradeckya: ”Top3 -maalivahti Bundesliigassa”

© Kuva: Getty Images

Huuhkajien riveissä komean uran pelannut ja nyt valmennusryhmään kuuluva Mika Nurmela noteeraa Lukas Hradeckyn tekemiset korkealle.

Leverkusenin valmennuksessa on Nurmelan tuttuja Hollannin vuosilta ja hän tietää, miten iso Hradeckyn arvostus on seurassa.

– Itse tunnen nuo Leverkusenin valmentajat ja sen pelityylin millä ne haluaa pelata. He arvostavat sitä, että Luke pystyy avaamaan jalalla ja se on kehittynyt aivan mielettömiä määriä, Nurmela arvioi Week of Football -podcastissa.

– Totta kai se Luken peruspelaaminen, tuollaisia anttiniemimäisiä seivejä tulee aina väliin. Se on kruununa siinä. Maalivahti parhaassa iässä alkaa olla. Hän jaksaa harjoitella ja vaatii itseltään koko ajan parempia suorituksia. Luke on top3-maalivahti Bundesliigassa. Se on tosi kova sana.

Saksan cupin finaali pelataan lauantaina ja Lukas Hradeckyn täytyy venyä parhaimpaansa, mikäli Leverkusen aikoo pokaalin kuitata. Vastassa on kevätkauden täysin ylivoimaisesti pelannut Bayern München.

– Se on Saksan kaunein ja suurin seura. Käytännössä jos he eivät voita mestaruutta, niin kausi on epäonnistunut. Espanjassa ja Englannissa on ehkä isommat rahat, niin uskomatonta, miten ne saksalaiset huippujoukkueet pystyvät Euroopassa pärjäämään. Bayern München joka vuosi taistelee Champions Leaguen voitosta, Nurmela kehuu Saksan
mestaria, mutta muistuttaa, että cupin finaalissa kaikki on mahdollista.

– Cup on kuitenkin sellainen, että se on Saksassa iso tapahtuma ja Luke on tainnut sen kerran voittaa ja ollut useamman kerran finaalissa. Varmasti haluavat laittaa siinä yhdessä pelissä Bayernille kapuloita rattaisiin etteivät joka kannua vie Saksassa. Se on yksittäinen ottelu ja sellaisessa ottelussa Leverkusen pystyy Bayernin haastamaan.

Saksan cupin finaali pelataan Berliinissä lauantaina. Viaplayn lähetys ottelusta alkaa 20.45.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.