Independent: PSG on löytänyt itselleen uuden ykköskohteen siirtomarkkinoilla – pariisilaisseura on valmis maksamaan maltaita Marcus Rashfordista

© Kuva: Getty Images
Mestarien liigassa huippuottelu Barcelona - Napoli! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Brittilehti The Independent kirjoittaa, että Paris Saint-Germain on ottanut Manchester Unitedin Marcus Rashfordin ykköskohteekseen seuraavassa siirtoikkunassa.

Independentin mukaan ökyrikas pariisilaisseura on valmis tekemään jättimäisen tarjouksen englantilaispelaajasta saadakseen hänet ja muodostaakseen Rashfordista, Neymarista ja Kylian Mbappésta vaarallisen hyökkäyspään kolmikon.

Rashford on erityisesti PSG:n päävalmentaja Thomas Tuchelin mieleen. Independent kirjoittaa, että Tuchelin näkemyksen mukaan Englannissa ei edes ymmärretä, kuinka hyvästä pelaajasta Rashfordin kohdalla on kyse.

Rashford ei kuitenkaan lähde Manchester Unitedista helpolla. Pelaajaa pidetään suuressa arvossa seurassa, eikä United ole päästämässä Rashfordia pois alle sadan miljoonan punnan eli alle 110 miljoonan euron siirtokorvauksella.

PSG:n päävalmentaja Tuchel kuitenkin arvostaa Rashfordin monipuolisuutta ja uskoo, että useassa eri hyökkääjän roolissa pelaamaan pystyvä 22-vuotias englantilainen voi tarvittaessa korvata Mbappén tai Neymarin, jos jompikumpi tai molemmat myydään.

Tällä kaudella Valioliigassa 28 pelissä 16 maalia tehneellä Rashfordilla on sopimus Manchester Unitedin kanssa kesään 2023 saakka. Rashford on pelannut Englannin maajoukkueessa 38 ottelua ja iskenyt niissä kymmenen osumaa.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

Mestarien liigassa huippuottelu Barcelona - Napoli! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!