Independent: PSG on löytänyt itselleen uuden ykköskohteen siirtomarkkinoilla – pariisilaisseura on valmis maksamaan maltaita Marcus Rashfordista

© Kuva: Getty Images

Brittilehti The Independent kirjoittaa, että Paris Saint-Germain on ottanut Manchester Unitedin Marcus Rashfordin ykköskohteekseen seuraavassa siirtoikkunassa.

Independentin mukaan ökyrikas pariisilaisseura on valmis tekemään jättimäisen tarjouksen englantilaispelaajasta saadakseen hänet ja muodostaakseen Rashfordista, Neymarista ja Kylian Mbappésta vaarallisen hyökkäyspään kolmikon.

Rashford on erityisesti PSG:n päävalmentaja Thomas Tuchelin mieleen. Independent kirjoittaa, että Tuchelin näkemyksen mukaan Englannissa ei edes ymmärretä, kuinka hyvästä pelaajasta Rashfordin kohdalla on kyse.

Rashford ei kuitenkaan lähde Manchester Unitedista helpolla. Pelaajaa pidetään suuressa arvossa seurassa, eikä United ole päästämässä Rashfordia pois alle sadan miljoonan punnan eli alle 110 miljoonan euron siirtokorvauksella.

PSG:n päävalmentaja Tuchel kuitenkin arvostaa Rashfordin monipuolisuutta ja uskoo, että useassa eri hyökkääjän roolissa pelaamaan pystyvä 22-vuotias englantilainen voi tarvittaessa korvata Mbappén tai Neymarin, jos jompikumpi tai molemmat myydään.

Tällä kaudella Valioliigassa 28 pelissä 16 maalia tehneellä Rashfordilla on sopimus Manchester Unitedin kanssa kesään 2023 saakka. Rashford on pelannut Englannin maajoukkueessa 38 ottelua ja iskenyt niissä kymmenen osumaa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.