Serie A
Inter – Napoli
Tiistai 28.07. klo 22:45

Serie A etenee muiden eurosarjojen tapaan vääjäämättä loppuaan kohti ja jäljellä on vielä kaksi sarjakierrosta. Juventuksen varmistettua mestaruuden Inter kamppailee sarjan kakkostilasta ja Napoli on vaisun sarjakauden jälkeen taistelemassa kuudennesta sijasta. Molemmilla on elokuussa tiedossa europelejä.

Inter on ollut kesän peleissä elementissään, vaikka aivan mestaruuteen ei Antonio Conten suojateilla ollut palaa. Peli kuitenkin sujuu mainiosti ja Nerazzurri on todella tulivoimainen yhdistelmä. Viime viikonloppuna milanolaiset hakivat pisteet Genoalta todella vakuuttavan esityksen jälkeen. Contella on käsissään pari loukkaantumista ja lisäksi Roberto Gagliardinin korttitili täyttyi Genoa-ottelussa, joten mies huilaa tiistaina.

Napolin pettymystentäyteisessä kaudessa valopilkkuna on Coppa Italian voitto, jolla joukkue kuittasi jo varman Eurooppa-liigan paikan. Vieraspeleissä on ollut parhaita vastaan vaikeuksia, sillä yhtäkään kärkipään joukkuetta Partenopei ei ole onnistunut vieraissa lyömään. Viime ottelu Sassuoloa vastaan paljasti ikävällä tavalla Napolin puolustuksen heikkoudet, kun vastustajilta hylättiin useampikin maali VAR:in avustuksella. Dries Mertens sekä Kostas Manolas ovat vierailta loukkaantuneina.

Lyö vetoa ottelusta:

Luvassa on viihdyttävä ottelu, johon lähden kotivoitto edellä. Inter on ollut tällä kaudella varmempi yhdistelmä ja sen tämänhetkinen iskukyky on mainiolla tolalla. Vetosuositus on Inter voittaa ottelun kertoimella 2,01.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 25 euroon asti talletuksen heti tuplana tilille. Lisäksi luvassa mm. 5 euron ilmaisveto! Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

LYÖ VETO

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.

LYÖ VETO