IS: Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva kertoi oman näkemyksensä Teemu Pukin tulevaisuudesta

Huuhkajien ykköskärjen Teemu Pukin edustama seura Norwich putosi Valioliigasta sunnuntaina päättyneen sarjakauden päätteeksi. Suomalaishyökkääjästä on ollut kiinnostunut ainakin Turkin suurseura Besiktas.

Huuhkajien päävalmentajan Markku Kanervan mukaan Pukin tulisi siirtyä Norwichista pois. Kanerva kertoi oman näkemyksensä IS:n haastattelussa.

– Katsoin jo silloin kesäkuussa [viitaten aiempaan haastatteluun], että Norwichin pudotessa Teemun tulisi siirtyä toisaalle. Hän on ilman muuta pääsarjatason pelaaja jokaisen Euroopan viiden suuren liigan (Englanti, Saksa, Espanja, Ranska, Italia) näkökulmasta. 11 maalia päättyneellä kaudella todistaa asian, vaikka tahti hiipuikin loppua kohti, Kanerva totesi.

Kanerva kuitenkin totesi samalla, ettei aio osallistua prosessiin, jossa Pukin tulevaisuudesta päätetään.

– Valmentajan roolissa tietysti toivon, että pelaajamme pelaavat mahdollisimman kovien sarjojen mahdollisimman kovissa seuroissa ja ovat mahdollisimman hyvävireisiä ja terveitä. Se on maajoukkueelle hyväksi, Kanerva jatkoi.


PÄIVÄN VIHJE: CHELSEA – LEICESTER

Chelsea saa revanssimahdollisuuden pika-aikataululla finaalipettymyksen jälkeen!