Italialaislegenda päätti hiljattain uransa – haluaa palata Boca Juniorsiin valmentajana: ”Ikävöin heitä viikottain”

© Kuva: Getty Images

Daniele De Rossi muistetaan upeasta urastaan AS Roman riveissä.

17 vuoden ajan AS Roman edustusjoukkuetta edustanut De Rossi hyvästeli seuran vuosi sitten ja siirtyi lopettamaan uransa Boca Juniorsiin.

Nopeasti espanjan kielen oppinut keskikenttäpelaaja vietti lopulta Bocassa puoli vuotta ja ehti pelata loukkaantumisten vuoksi vain seitsemässä ottelussa. Boca Juniors voitti viime kaudella Argentiinan Superligan mestaruuden.

De Rossi aikoo ryhtyä pikavauhdilla valmentajaksi. Italialaislähteiden mukaan De Rossi olisi siirtymässä Fiorentinan päävalmentajaksi, mutta seura ei ole virallistanut uutista.

De Rossi kertoi La Naciónin haastattelussa unelmoivansa Bocan valmentamisesta.

– Minun on palattava aluksi vain turistina ja kiitettävä kaikkia ihmisiä siitä, miten paljon he auttoivat minua. Ideani on palata Bocaan ja siirtyä päävalmentajan paikalle. Ehdottomasti. Voin olla heidän listan viimeinen nimi, mutta joka tapauksessa se on ideani, De Rossi totesi.

Omien sanojensa mukaan De Rossi oli jo jäämässä Bocaan ja aloittamassa valmennusuransa seuran junioriakatemiassa, mutta perheongelmat estivät sen.

– Jos asiat olisivat menneet hyvin, olisin jäänyt Bocaan ja aloittanut valmennusurani seuran akatemiassa. Niin ei kuitenkaan tapahtunut pienoisten perheongelmien vuoksi. Olin minulle oikeassa paikassa Buenos Airesissa, mutta hetki oli väärä. Silti ikävöin Bocaa ja Buenos Airesia viikottain. Minulla on mielenrauha Boca-etappini suhteen, mutta herään usein öisin ikävöidessäni Bocaa, De Rossi paljasti.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.