Huuhkaja-kaksikon Jesse Jorosen ja Simon Skrabbin edustama Brescia kärsi tappion Serie A:n kamppailussa keskiviikkona Torinon vieraana. Ottelu päättyi lukemiin 3-1. Brescia johti kamppailua vielä puoliajalla.

Joronen vartioi vieraiden maalia totuttuun tapaan. Hän pystyi venymään pallon tielle seitsemän kertaa, mutta kolme vetoa päätyi selän taakse verkkoon.

Skrabb puolestaan tuli kentälle kamppailun 74. minuutilla. Keskikenttäpelaaja pääsi lisäajalla laukomaan boksin sisältä, mutta hieman pienestä kulmasta lähteneen laukauksen Salvatore Sirigu pystyi torjumaan kotijoukkueen maalilla.

Brescia on tällä hetkellä sarjataulukon viimeisenä, kun otteluita on pelaamatta vielä kuusi. Matkaa säilymiseen on seitsemän pisteen verran.