Koronarajoitusten höllennys avaa ovia katsomoihin – Ykkösen ilmaista kärkimatsia markkinoidaan ämpäreillä

© Kuva: Juha Tamminen
Miten pärjää Leipzig ilman Werneriä Mestarien liigassa? Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Heinäkuun vaihtuminen elokuuksi merkitsee sitä, että koronarajoitukset suomalaisessa urheilussa ja muissa massatapahtumissa höllenevät jälleen. Enää ei 500 henkilön rajoitus pidättele tapahtumajärjestäjiä, edes katsomolohkokohtaisena.

Ykkösen toisena oleva EIF ottaa tilanteesta kaiken ilon irti. EIF saa lauantaina kello 16 vieraakseen neljäntenä olevan KTP:n. Katsomoon on odotettavissa iso yleisömäärä, sillä sarjan kärkiotteluun on vapaa pääsy.

Lisäksi EIF tarjoaa ensimmäiselle tuhannelle katsojalle suomalaisen jonotuskulttuurin klassikon, ilmaisen ämpärin. Vihreässä ämpärissä on EIF:n logo. Ämpärit tarjoaa kampanjaa sponsoroiva yritys Moldbusters.

– Me kaikki pidämme jalkapallosta. Juuri siksi haluamme sponsoroida tätä ottelua, Kari Ahlström totesi yrityksen edustajana EIF:n kotisivujen uutisessa.

Kokonaan koronarajoitukset eivät vieläkään poistu, sillä turvavälejä ei-samassa-taloudessa-asuviin katsojiin toivotaan edelleen pidettävän. Esimerkiksi KuPS:n kotiotteluissa yleisökapasiteetti nousee nyt 2 500 katsojaan. Niin monta lippua se myy sunnuntaina 9.8. pelattavaan HJK-otteluun. Lipunmyynti alkaa maanantaina.

FC Interin kotiotteluiden lipuista on elokuun alusta lähtien puolestaan myynnissä ”reilu kolmannes”. Molempien edellämainittujen joukkueiden kotiotteluissa noudatetaan myös edelleen tiettyjä erityisjärjestelyjä koronavirustartuntojen välttämiseksi.


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.

Miten pärjää Leipzig ilman Werneriä Mestarien liigassa? Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!