La Ligaan nousseen seuran espanjalaispelaaja vitsaili – ”Gareth Bale voi tulla tänne, rakennamme hänelle golfkentän”

© Kuva: Getty Images

Espanjalaisseura Cádiz varmisti nousunsa La Ligaan maanantaina. Kyseessä on Cádizille ensimmäinen kausi La Ligassa 15 vuoteen.

Komean kauden pelanneen Cádizin toppari Fali Giménez oli luonnollisesti juhlatunnelmissa sarjanousun myötä.

Fali ehdottikin espanjalaisradioiden välityksellä Gareth Balelle siirtoa Cádiziin.

Balen odotetaan poistuvan tämän kauden jälkeen Real Madridista. Bale on kuvattu viimeisten otteluiden aikana vaihtopenkiltä nauramassa Zinédine Zidanen päätöksille olla peluuttamatta häntä, leikkimässä nukkuvaa ja keskittymässä kaikkeen muuhun kuin itse peliin.

– Bale voi tulla tänne, jos haluaa. Álvaro Cerveran (Cádizin päävalmentaja) alaisuudessa hänen olisi kuitenkin juostava todella paljon. Rakennamme hänelle golfkentän, jotta hän tulisi tänne, Fali sanoi Copelle.

Bale tunnetaan suurena golfin ystävänä. Madridilaismedia on ottanut Balen sen seurauksena kynsiinsä, sillä mediaa haittaa se, kuinka paljon Bale antaa golfille huomiota verrattuna Real Madridiin. Bale on medioiden uutisten jälkeen poseerannut golfaajana useasti Real Madridin joukkuekuvissa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.