Lähde: Kaksi Allsvenskan-seuraa kiinnostunut Tim Sparvista

© Kuva: Juha Tamminen

Huuhkajien kapteeni Tim Sparv on tällä hetkellä vapailla markkinoilla. Sparv jättää seuransa FC Midtjyllandin kuuden vuoden jälkeen, voitettuaan joukkueessa juuri kolmannen Tanskan-mestaruutensa.

FotbollDirektin mukaan kaksi ruotsalaisseuraa ovat kokeneen keskikenttämiehen palveluksista kiinnostunut. Helsingborgs IF aikoo olla yhteydessä Sparviin ja tämän neuvonantajaan. Toisena seurana mainitaan Tukholman AIK, joka antoi maanantaina potkut valmentajalleen Rikard Norlingille.

– Minä luulen, että joukkue tarvitsee vahvistuksia. Siirtoikkuna aukeaa keskiviikkona. Jollen ole tulkinnut Henrikiä väärin nähdessäni, kuinka paljon hän puhuu puhelimessa, kyse ei ole vain uudesta valmentajasta, vaan ehkä pelaajistakin. Hän tekee kivenkovaa työtä sen eteen, Norling sanoi lehdistölle ottaessaan vastuun AIK:n vaisusta alkukaudesta.

33-vuotias Tim Sparv on pelannut Allsvenskanissa ennenkin, Halmstadissa vuosina 2007-2009. Sen jälkeen hän on edustanut hollantilaista Groningenia, saksalaista Greuther Fürthiä ja FC Midtjyllandia.

AIK on Allsvenskanissa 11 kierroksen jälkeen sijalla 12 ja Helsingborg sijalla 14. AIK:ssa pelaa suomalaisista myös Saku Ylätupa.

Lähde: Fotbollskanalen


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.