Maurizio Sarri ei ole moksiskaan kritiikistä: ”Olen luultavasti kusipää joillekin!”

© Kuva: Getty Images

Juventus-luotsi Maurizio Sarri on johdattamassa Vanhan rouvan Italian mestaruuteen ensimmäisellä kaudellaan. Juventus tarvitsee vain neljä pistettä varmistaakseen yhdeksännen perättäisen scudettonsa.

Juventus on kuitenkin ollut vaikeuksissa: joukkue on voittanut vain yhden viimeisestä neljästä ottelustaan, ja jotkut kommentoijat pitävät Sarrin tyyliä Juventuksen ongelmana. Tulisieluinen valmentaja ei kuitenkaan ole kritiikistä moksiskaan, vaan antaa ennemmin tulosten puhua puolestaan.

– Olen luultavasti kusipää joillekin! Minua ei liiemmin kiinnosta, Sarri toteaa lehdistötilaisuudessa.

– Tunnistan päivittäiset vaikeudet, ja uskon, että meillä on enemmän dataa käytettävissämme kuin heillä, jotka ilmaisevat mielipiteitään.

Sarrin ryhmän tehomiehinä koronatauon jälkeen on kunnostautunut kaksikko Cristiano RonaldoPaulo Dybala, jotka ovat olleet mukana 17 maalissa viimeisen 10 ottelun aikana. Sarjan uudelleenkäynnistyksen jälkeen Ronaldo on ottanut paikan vasemmalta laidalta, ja Dybala on luonut hyökkäyksiä keskellä. Sarri uskoo, että duolla on vielä enemmän annettavaa.

– On selvää, että voimme pelata paljon paremmin. En pidä vaikeana sitä, että minulla on Ronaldon ja Dybalan kaltaisia huippupelaajia kentällä. He ovat tehneet yhteensä 51 maalia kahdessa kaudessa.

Vaikka Serie A:n lisäksi Juventuksella on edessään vielä Mestarien liigan pudotuspelit, Sarri ei näe syytä antaa 35-vuotiaalle Ronaldolle huilia.

– Juttelin hänelle 10 minuuttia sitten, ja hän sanoi olevansa huippukunnossa. Se on osa hänen vahvuuttaan – hän pystyy palautumaan nopeasti sekä fyysisesti että henkisesti ja suuntaamaan katseensa kohti tulevaa. Sen takia hän pystyy puristamaan väsymyksestä yli.

Juventuksella on liigassa jäljellä neljä ottelua. Seuraavaksi vastassa Sarrin ryhmällä on Udinese huomenna illalla. Mestarien liigassa Juventus puolestaan kohtaa 7. elokuuta Lyonin neljännesvälierien toisessa osaottelussa. Lyon johtaa otteluparia ensimmäisen kohtaamisen jälkeen 1-0.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.