Mesut Özilin agentti vakuuttaa: Saksalainen jatkaa ensi kaudella Arsenalissa – ”Lähtee sieltä ensi kesänä 90 prosentin todennäköisyydellä”

© Kuva: Getty Images

Mesut Özilin kausi on ollut vähintäänkin vaikea.

31-vuotias keskikenttäpelaaja pelasi päättyneellä sarjakaudella ainoastaan 18 sarjaottelussa. Koronatauon jälkeen Özil mahtui kahdesti Arsenalin penkille, mutta muutoin saksalainen seurasi ottelut kotoa käsin.

Arsenal haluaisi päästä eroon kallispalkkaisesta Özilistä, jonka pelillinen anti on jäänyt vähäiseksi. Özil haluaa kuitenkin pelata vielä ensi kauden Arsenalissa. Özilin sopimus seuran kanssa päättyy ensi kesänä.

– Hän ei ole muuttanut mielipidettään. Özil jatkaa Arsenalissa ensi kesään saakka. Hänellä on vielä vuosi sopimustaan jäljellä, eikä mikään ole muuttunut sen suhteen. Hän on Arsenalin pelaaja, Özilin agentti Erkut Sögüt totesi lehdistölle.

– Hän lähtee Arsenalista ensi kesänä 90 prosentin todennäköisyydellä. Özil vaihtaa silloin seuraa. Hän voi siirtyä Aasiaan tai MLS:ään. Turkkikin on tietenkin vaihtoehto.

Özilin suosikkiseura Fenerbahçe yritti saada saksalaisen hiljattain lainalle, mutta lainasiirto kariutui palkkapyyntöön.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.