Italialaislehti Corriere dello Sport kertoi aiemmin, että Napoli on hylännyt Manchester Cityltä saamansa 65 miljoonan euron tarjouksen.

Nyt Napolin urheilujohtaja Cristiano Giuntoli kuitenkin kommentoi DAZN:lle Koulibalyn tilannetta, ja hänen kommenttinsa on ristiriidassa Corriere dello Sportin tietojen kanssa.

− Emme ole saaneet Koulibalysta tarjouksia, Giuntoli sanoi.

− Koulibalysta on tullut joskus aiemmin merkittäviä tarjouksia ja häneen on kohdistunut paljon kiinnostusta, mutta meillä ei ole kiirettä tehdä päätöksiä, Giuntoli jatkoi.

Koulibalyn on kerrottu olevan monien Euroopan suurseurojen kiikarissa, mutta 29-vuotias toppari on sanonut viihtyvänsä Napolissa. Hän on jopa väläytellyt mahdollisuutta päättää uransa italialaisseurassa.

Napolin on raportoitu olevan myös Lillen 21-vuotiaan nigerialaishyökkääjän Victor Osimhenin kintereillä. Giuntoli puhui myös Osimheniin liittyvistä huhuista.

− Meidän täytyy päästä yhteisymmärrykseen hänen uuden agenttinsa kanssa. Olemme kiinnostuneita, mutta neuvottelut eivät ole niin pitkällä kuin kaikki tuntuvat kuvittelevan.