Norwich-legendaa hävetti – antoi murska-arvion joukkueelle: ”Järkyttävää”

© Kuva: Getty Images
Mestarien liigassa huippuottelu Barcelona - Napoli! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Norwich-legenda Darren Huckerby sanoo, että Kanarialintujen esitys lauantain 0–4-tappiopelissä West Hamia vastaan hävetti häntä.

Norwich sivusi kyseenalaista seuraennätystä, sillä tappio oli sille jo seitsemän peräkkäinen. Kotitappio West Hamille oli puolestaan seuralle ensimmäinen sitten vuoden 1973.

– Saimme West Hamin näyttämään Barcelonalta toisella puoliajalla. Heillä oli niin paljon aikaa pallon kanssa, he saattoivat tehdä mitä halusivat. Antonio teki neljä maalia. Mielestäni hän oli aiemmin tehnyt enimmillään kaksi maalia (yhdessä pelissä). Hän teki neljä ja olisi voinut tehdä enemmän, 44-vuotias Huckerby manaa.

Tappion myötä varmistui Norwichin putoaminen sarjaporrasta alemmas. Teemu Pukin edustama joukkue on ollut poikkeuksellisen vaisu koronatauon jälkeen.

– Kun katsoo tuota ryhmää pelaajia, kuka on osoittanut yhtään mitään neljässä tai viidessä viime pelissä? Ehkä Tim Krul? Muutoin en näe minkäänlaista taistelua, en näe minkäänlaista intohimoa, paljonkaan taitoa – olemme pudottaneet työkalut täysin, toteaa Huckerby.

– Ottaen huomioon, että jäljellä on kolme peliä, se on oikeastaan järkyttävää. Sitä ei saa edes kuulostamaan hyvältä. Kuka tahansa ottelun katsonut näki, että olemme niin paljon West Hamia perässä ja he ovat liigassa viidenneksi viimeisiä.

Ex-laituri Huckerby teki aikoinaan 48 maalia 203 ottelussa Norwichin paidassa.

Lähde: Pink Un


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

Mestarien liigassa huippuottelu Barcelona - Napoli! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!