Palaako Leo Messi Argentiinaan? – ”Meidän täytyy pysyä rauhallisina”

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Leo Messiä yhdistetään aika ajoin siirtohuhuissa muun muassa kotimaansa Argentiinaan Newell’s Old Boysin riveihin.

33-vuotias Messi on edustanut koko ammattilaisuransa kasvattajaseuraansa Barcelonaa. Messillä on sopimuksessaan pykälä, jonka avulla argentiinalainen voi poistua ilmaiseksi seurasta jokaisen kauden jälkeen, jos kertoo päätöksestään seurajohdolle riittävän ajoissa.

Messin sopimus Barcelonan kanssa päättyy vuoden kuluttua.

Messi tunnetaan Newell’sin kannattajana ja taituri onkin todennut julkisuudessa unelmoivansa seuran edustamisesta jonain päivänä, mutta tiedostaa samalla mahdolliset turvallisuusuhat, jos hän muuttaisi perheineen Argentiinaan.

Newell’s Old Boysin varapresidentti Cristian D’Amico käväisi TNT Sportsin haastattelussa ja puhui siitä, voisiko Messi palata seuraan. Messi pelasi Newell’sin junioriakatemiassa ennen siirtoa Barcelonaan.

– En tiedä, olisiko se muka mahdotonta. Kyseessä on vain ja ainoastaan Messin ja hänen perheensä päätös. Meidän seurajohdossa on oltava korkealla tasolla, jotta se voisi auttaa häntä päätöksen teossa. Kukaan ei odottanut Diego Maradonakaan tänne, kun hän solmi kanssamme sopimuksen vuonna 1993. Toivottavasti Messin kanssa kävisi samalla tavalla, D’Amico totesi.

– Luonnollisestikaan emme voi valehdella tämän asian suhteen tai myydä olematonta asiaa. Kuka Newell’sin kannattaja ei unelmoi maailman parhaan pelaajan näkemisestä paidassamme? Meidän on oltava rauhallisia.

Messin kanssa Argentiinan A-maajoukkueessa pitkään yhdessä pelannut La Fiera Rodríguez edustaa tätä nykyä Newell’siä. 39-vuotias Rodríguez muistetaan etenkin ajastaan Atléticossa ja Liverpoolissa.

– Toivottavasti hän tulee tänne. Kannattajille se olisi jotain uskomatonta. Hänellä on kuitenkin perhe ja se vaikeuttaa asioita, mutta jos hän tulee, toivottavasti se tapahtuu nopeasti, jotta voisin pelata hänen kanssaan, konkari totesi.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS