PSG toivoo ”ihmettä” – tähtipelaaja todennäköisesti sivussa Mestarien liigan paluupelistä

© Kuva: Getty Images

Paris Saint-Germainin päävalmentaja Thomas Tuchel myöntää, että olisi ihme, jos Kylian Mbappé pystyisi pelaamaan Mestarien liigan puolivälierässä Atalantaa vastaan.

Mbappé, 21, loukkasi nilkkansa viime perjantaina Ranskan cupin loppuottelussa Saint-Étiennen kapteenin Loïc Perrinin taklattua häntä punaisen kortin arvoisesti. PSG voitti finaalin 1-0.

Pariisilaisseura kertoi aiemmin tällä viikolla, että Mbappén nilkan ulommat nivelsiteet ovat revähtäneet, ja edessä on arviolta kolmen viikon kuntoutus. PSG pelaa Atalantaa vastaan 12. elokuuta.

Mestarien liigan välierät pelataan 18.-19. elokuuta ja loppuottelu 23. elokuuta.

Tuchelin mukaan on olemassa häviävän pieni mahdollisuus, että Mbappé olisi käytettävissä Atalantaa vastaan, mutta hän ei laske sen varaan. Tänään, perjantaina, PSG pelaa varmuudella ilman Mbappéa Ranskan liigacupin loppuottelussa Lyonia vastaan.

– Sillä [Mbappén puuttumisella] on iso vaikutus meihin, mutta toivottavasti löydämme ratkaisun, sanoi Tuchel torstaina Goalin mukaan.

– Me pidämme yhä peukkuja pystyssä, mutta mahdollisuudet ovat todella, todella pienet. Jokaisella päivällä on väliä, kun puhutaan ihmeestä, mutta huomenna meidän on pärjättävä ilman Kyliania.

Mbappé on pelannut tällä kaudella 34 ottelua tehden niissä yhteensä 30 maalia ja syöttäen 18.


PÄIVÄN VIHJE: FULHAM – MANCHESTER UNITED

Jääkö ManU telineisiin Lontoon kaatosateessa?