PSG:n jättänyt puolustaja latasi kuittia entiselle seurapomolleen: ”Hän olisi halunnut, että pelaan käytännössä ilmaiseksi”

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Thomas Meunier vaihtoi tämän kuun alussa maisemaa edustettuaan neljä kautta Ranskan suurseuraa Paris Saint-Germainia. Belgian maajoukkuepakki solmi neljän vuoden sopimuksen Borussia Dortmundin kanssa ja siirtyi Saksaan.

Ranskan jalkapallokausi julistettiin ennenaikaisesti päättyneeksi koronaviruspandemian takia, ja Ligue 1:tä keskeytyksen hetkellä johtanut PSG kruunattiin jälleen mestariksi.

Meunier, 28, olisi halunnut viettää Pariisissa vielä muutaman viikon, jotta hän olisi voinut taistella PSG:n kanssa Mestarien liigan voitosta. PSG on edennyt Mestarien liigassa kahdeksan parhaan joukkoon ja kohtaa puolivälierässä italialaisen Atalantan. Meunierin mukaan Dortmund oli valmis odottamaan häntä, mutta PSG:n urheilutoimenjohtaja Leonardo ei ollut kiinnostunut neuvottelemaan hänen tulevaisuudestaan juuri laisinkaan.

– Leonardolla ei ollut aikaa päästä yhteisymmärrykseen Dortmundin kanssa ja vielä vähemmän minun kanssani, tilitti Meunier dpa:n haastattelussa.

– Hän olisi halunnut, että pelaan PSG:n paidassa käytännössä ilmaiseksi.

– Minulle sanottiin puhelimessa, että minun ei kannata ajautua kenenkään kanssa erimielisyyksiin, koska voisin kertoa häiritseviä juttuja.

– Leonardo sanoi ranskalaismedialle, että minä kieltäydyin jatkosopimuksesta, mutta se ei pidä paikkaansa. Haluan tehdä sen hyvin selväksi.

Ranskassa Meunier pelasi ehdottoman mestarisuosikin riveissä, Saksassa hänen tehtävänsä on haastaa sellainen. Bayern München voitti tällä kaudella Bundesliigan mestaruuden kahdeksatta vuotta putkeen jättäen ykköshaastajansa Dortmundin 13 pisteen päähän.

Meunier uskoo, että Dortmundilla on kasassa joukkue, joka kykenee taistelemaan pokaaleista.

– Jos katsoo, millainen joukkue meillä on, niin tämän seuran on yksinkertaisesti voitettava tulevina vuosina jotain.

– Ja me teemmekin niin. Minun intohimoni voittoja ja mestaruuksia kohtaan ei tunne rajoja.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS