Serie A: n ehdoton piristysruiske jätti tällä kertaa maalikarkelot pienemmiksi – voittoputki kasvoi taas

© Kuva: Getty Images
Mestarien liigassa huippuottelu Barcelona - Napoli! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Keskiiviikon Serie A -kierroksella nähtiin varsin säästeliäästi tehoja tehnyt Atalanta. Joukkue toki voitti Sampdorian, mutta vain lukemin 2-0. Maalimäärä todella on pieni joukkueelle, jonka tulivoima on kaudella hakenut vertaistaan koko maailmassa.

Ainakin tilapäisesti sarjakolmoseksi voittonsa myötä noussut joukkue on 31 ottelussaan tehnyt 85 maalia. Esimerkiksi Englannissa mielin määrin mellastanut Liverpool on pelannut pääsarjassaan kaudella nyt 34 ottelua, tehden niissä 10 maalia Atalantaa vähemmän. Valioliigan kakkospaikan Manchester City toki on 86 maalissa; se on ottanut osan voitoistaan huomattavasti tulevaa mestaria suuremmilla marginaaleilla.

Vielä lisää vertailua: La Ligassa tehokkainta hyökkäyspeliä esittänyt Barcelona on tehnyt kauden aikana pelaamissaan 35 ottelussa yhdeksän maalia Atalantan Serie A -saalista vähemmän. Bundesliigan jälleen valloittaneen Bayern Münchenin saaliiksi kaudella kertyi täydet 100 osumaa. Tätä menoa italian pommiryhmä saattaa ilman muuta saavuttaa tuonkin luvun.

Pelkillä tehdyillä maaleilla ei otteluita, saati mestaruuksia toki voiteta. Kolmen pisteen pelejäkin on Atalantalla Sampdorian kaadon jälkeen kasassa yhdeksän peräjälkeen.

Atalantan maalivastuu on myös jakautunut useammalle taholle. Serie A:n maalipörssissä joukkuesta korkeimmalla oleva Luis Muriel (4.) on tehnyt peräti 12 osumaa vähemmän kuin piikkipaikan Ciro Immobile (Lazio).


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

Mestarien liigassa huippuottelu Barcelona - Napoli! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!