Veikkausliigassa nähtiin maanantaina kauden ensimmäiset valmentajapotkut, kun Helsingin IFK ilmoitti antaneensa kenkää norjalaiselle Tor Thodesenille.

Viime vuoden alussa HIFK:n päävalmentajaksi nimitetty Thodesen johdatti Tähtirinnat viime kaudella Veikkausliigassa seitsemänneksi, mutta tämän kauden heikot tulokset saivat seurajohdon reagoimaan.

Suomen Cupissa HIFK jäi voitoitta alkulohkovaiheeseen, ja Veikkausliigassa helsinkiläiset ovat aloittaneet kautensa yhdellä voitolla ja kahdella tappiolla, joista kummatkin tulivat kotikentällä.

Kokosimme sosiaalisesta mediasta Veikkausliigan seuraajien ja HIFK:n kannattajien kommentteja Thodesenin lähtöpasseista. Valtaosa tuntuu olevan sitä mieltä, että HIFK teki hätäisen päätöksen.

– Oho, nyt oli herkkä liipaisinsormi, jos pelkästään tuloksista oli kiinni, kommentoi Joni Twitterissä.

Thodesen valmensi HIFK:ta 41 ottelussa, joista joukkue voitti 11 ja hävisi 18. Kuva: Juha Tamminen

– Jahas. Ekat potkut Veikkausliigassa. Tuntuma on, että ei viimeiset tällä kaudella, jatkaa Kari.

– Melekosen hätänen potkupäätös, lisää Kimmo.

– Nyt tuli puun takaa. Kausi on kuitenkin alussa. Tuntuu hassulta, että menestymättömyys Suomen Kulhossa (Cupissa) on osasyy tähän, kun minäkin tiesin, ettei Thodesen ollut juuri lainkaan kiinnostunut koko kilpailusta, päivittelee selostaja Juhavaltteri Salminen.

Juhavaltteri Salminen

@jvsalminen
Nyt tuli puun takaa. Kausi on kuitenkin alussa. Tuntuu hassulta, että menestymättömyys Suomen Kulhossa on osasyy tähän, kun minäkin tiesin, ettei Thodesen ollut juuri lainkaan kiinnostunut koko kilpailusta. #veikkausliiga

HIFK Fotboll

@HIFKedustus
TIEDOTE: Valmentajamuutos HIFK:ssa

Tor Thodesen ei enää toimi HIFK:n jalkapallon päävalmentajana. Valmentajina jatkavat Teemu Kankkunen (UEFA Pro) ja Mike Keeney (UEFA Pro).

Kiitämme Toria hänen ajastaan seurassa ja toivotamme hänelle onnea tulevaan!

hifkfotboll.fi/2020/07/tiedot…

– Cuppi on ihan vitsi, joten kolme peliä ja kolme pistettä [Veikkausliigasta]. Koutsista tuli huono siis viime kauden jälkeen? Näinkö luodaan stabiliteettia ja jatkuvuutta? Ei hyvä! kritisoi Jouni HIFK:n Facebook-julkaisun kommenttikentässä.

– Naurettavaa vedota tammikuisiin cupin tuloksiin. Paniikki iskenyt toimistolla? utelee Harri.

Ymmärrystäkin ratkaisulle on löytynyt – ainakin jossain määrin.

– Pakko näitä ratkaisuja tehdä, että saadaan pelin suunta muuttumaan. Oikea päätös, linjaa Ilkka Facebookissa.

– Aika hätäinen ratkaisu, mutta pakko sanoa, että peli oli kylläkin aika sekalaista kotipeleissä, kommentoi Robert Instagramissa.

LUE MYÖS: