Suomalaislupaus pitkään jatkosopimukseen Schalken kanssa

© Kuva: Getty Images

Suomen kansalaisuuden omaava Malick Thiaw on tehnyt ammattilaissopimuksen Bundesliigassa pelaavan Schalken kanssa. Puolustajan uusi sopimus pitää hänet seurassa kesään 2024 asti.

Thiaw, 18, debytoi Bundesliigassa maaliskuussa. Yhteensä pelejä Bundesliigassa on kertynyt nyt neljä.

– Malickin potentiaalista ei ole epäilystäkään. Hän pääsi pelaamaan jo muutaman ottelun Bundesliigaakin. Päävalmentaja David Wagner ja hänen taustajoukkonsa jatkavat hänen kehittämistään edustusjoukkueen pelaajaksi, Schalken urheilutoimenjohtaja Jochen Schneider sanoi seuran verkkosivuilla.

Huippulupaavan keskuspuolustajan isä on senegalilainen ja äiti suomalainen. Thiaw syntyi Saksassa vuonna 2001.

Thiaw ei ole pelannut vielä maaotteluita. Hänen oli tarkoitus olla Pikkuhuuhkajien mukana maaliskuussa, mutta koronavirus peruutti suunnitelmat ainakin silloin. Lopullinen valinta maajoukkueen suhteen on vielä tekemättä.

Lue lisää Thiawista tästä!