Veikkausliigan pelaajat ovat valinneet heinäkuun parhaita. Kuukauden pelaajaksi valittiin ansaitusti KuPSin laituri Ilmari Niskanen. Parhaan valmentajan titteli meni niin ikään Kuopioon, Arne Erlandsenille.

Siirtohuhujenkin kohteena ollut Niskanen pelasi erinomaisesti heinäkuussa. Tilastoihin merkattiin neljä maalia ja yksi maalisyöttö kuudessa ottelussa. Niskasen lisäksi työssään on onnistunut myös päävalmentaja Erlandsen. KuPS johtaa Veikkausliigaa heinäkuun jälkeen. Kuuden ottelun saldo on neljä voittoa ja kaksi tasapeliä.

Artikkeli jatkuu twiitin jälkeen.

Veikkausliiga

@Veikkausliiga
Kuukauden pelaajan Ilmari Niskasen tyylinäytteitä heinäkuulta. #Veikkausliiga

KuPSin ja Niskasen dominoinnista kertoo sekin tosiasia, että viimeiset neljä Kuukauden pelaaja -valintaa on mennyt Kuopioon ja näistäkin kolme on kohdistunut Niskaseen. Sen lisäksi KuPS-valmentaja on pokannut myös neljä edellistä Kuukauden valmentaja -palkintoa. Tosin edelliset kolme valintaa menivät Jani Honkavaaralle, joka johdatti KuPSin viime kaudella mestaruuteen ja valmentaa nyt SJK:ta.

Kuukauden joukkueessa KuPS oli myös vahvasti edustettuna. Niskasen lisäksi joukkueeseen mahtuivat maalivahti Otso Virtanen, topparit Tabi Manga sekä Juho Pirttijoki sekä hyökkäävä keskikenttäpelaaja Urho Nissilä.

Veikkausliigan heinäkuun tähdistöjoukkue: