Tässä ovat Veikkausliigan kuukauden parhaat – KuPSin dominointi suorastaan häkellyttävää

© Kuva: Juha Tamminen
Miten pärjää Leipzig ilman Werneriä Mestarien liigassa? Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Veikkausliigan pelaajat ovat valinneet heinäkuun parhaita. Kuukauden pelaajaksi valittiin ansaitusti KuPSin laituri Ilmari Niskanen. Parhaan valmentajan titteli meni niin ikään Kuopioon, Arne Erlandsenille.

Siirtohuhujenkin kohteena ollut Niskanen pelasi erinomaisesti heinäkuussa. Tilastoihin merkattiin neljä maalia ja yksi maalisyöttö kuudessa ottelussa. Niskasen lisäksi työssään on onnistunut myös päävalmentaja Erlandsen. KuPS johtaa Veikkausliigaa heinäkuun jälkeen. Kuuden ottelun saldo on neljä voittoa ja kaksi tasapeliä.

Artikkeli jatkuu twiitin jälkeen.

KuPSin ja Niskasen dominoinnista kertoo sekin tosiasia, että viimeiset neljä Kuukauden pelaaja -valintaa on mennyt Kuopioon ja näistäkin kolme on kohdistunut Niskaseen. Sen lisäksi KuPS-valmentaja on pokannut myös neljä edellistä Kuukauden valmentaja -palkintoa. Tosin edelliset kolme valintaa menivät Jani Honkavaaralle, joka johdatti KuPSin viime kaudella mestaruuteen ja valmentaa nyt SJK:ta.

Kuukauden joukkueessa KuPS oli myös vahvasti edustettuna. Niskasen lisäksi joukkueeseen mahtuivat maalivahti Otso Virtanen, topparit Tabi Manga sekä Juho Pirttijoki sekä hyökkäävä keskikenttäpelaaja Urho Nissilä.

Veikkausliigan heinäkuun tähdistöjoukkue:


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.

Miten pärjää Leipzig ilman Werneriä Mestarien liigassa? Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!