Tässä ovat voiton huuman ja tappion karvauden ääripäät: Inter ilakoi pukukopissa − Toni Koskela manasi HJK:n esitystä

© Kuva: Juha Tamminen

Viime kaudella Veikkausliigan kakkoseksi yltänyt Inter yllätti monet, kun se voitti mestarisuosikkina pidetyn HJK:n perjantain kierroksella 1−0.

Inter oli ottelussa hieman hallitsevampi osapuoli. HJK:n päävalmentaja Toni Koskela kommentoi Klubin esitystä seuran sivuilla pelin jälkeen.

− Peliesitys ja tulos eivät tyydytä. Meillä on monella tavoin perustekemisen kanssa ongelmia etenkin pallollisessa pelaamisessa, mikä johti siihen, minkälaiseksi ottelun kuva muotoutui. Toisaalta Interkään ei luonut sen enempää paikkoja kuin mekään, ja sitä kautta piste olisi silti heikollakin pelillä ollut otettavissa, Koskela analysoi.

Kellossa oli eri ääni Interin puolella.

− Otimme pelin komentoon. Oli ehjä ysikymppinen, olimme koko ottelun vahvempia ja ansaitsimme voiton, pelin ainoan maalin tehnyt Timo Furuholm sanoi heti ottelun päätyttyä Ruudun haastattelussa.

Jos HJK:lla oli syytä harmitteluun, oli turkulaisten pukukopissa pelin jälkeen eri meno. Inter julkaisi Twitterissä videon joukkueen ilakoinnista voiton tultua. Jos video ei näy alla, voit katsoa sen TÄSTÄ.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.