Toivoton tilanne – karussa maalittomassa putkessa olevan Teemu Pukin Norwich tarvitsee voiton kaikista peleistään

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Teemu Pukin edustamalla Norwichilla on tukala tilanne. Sitä se oli jo ennen tiistai-iltaa, mutta nyt seuralla on täysin tekemätön paikka Valioliigassa: Norwichin täytyy voittaa kaikki neljä jäljellä olevaa peliään.

Samalla joko Watfordin tai West Hamin täytyisi hävitä kaikki neljä peliään, jotta Norwich säilyisi sarjassa. Norwich hävisi juuri Watfordille 2−1 tänään tiistaina voittomaalin syntyessä Danny Welbeckin kauniilla saksipotkuosumalla.

Pukki pelasi 82 minuuttia tappiopelissä. Suomalainen tuli vaihtoon sveitsiläisen Josip Drmićin korvatessa Pukin Norwichin hyökkäyksessä.

”Kanarialinnuilla” on Valioliigassa nyt kuusi tappiota putkeen, ja kauden alussa säkenöineen Pukin viimeaikaiset tilastot ovat myös karua luettavaa. Hyökkääjän maaliton putki on jo 12 pelatun ottelun mittainen.

On käytännössä selvä asia, että 30-vuotiaan kotkalaisen Norwich palaa ensi kaudeksi Mestaruussarjaan. Pukilla on kasassa 11 maalia, ja Norwich on onnistunut kuluvalla kaudella vain 26 kertaa maalinteossa.

 

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS