Virallista: KuPS-ikoni Petteri Pennanen tekee odotetun paluun!

© Kuva: Juha Tamminen

Kuopion Palloseura on vahvistanut hankkineensa Petteri Pennasen kauden 2020 kattavalla sopimuksella. Seura tiedottaa asiasta virallisilla kotisivuillaan.

Pennanen johdatti KuPSin viime kaudella Veikkausliigan mestariksi, jonka jälkeen hän siirtyi Indonesian pääsarjassa pelaavan TR Kabon riveihin. KuPS-kasvatin sopimus hänen uuden seuransa kanssa purettiin kuitenkin noin viikko sitten.

Pennanen, 29, ehti pelata TR Kabon riveissä vain kolme sarjaottelua, jonka jälkeen kausi keskeytettiin koronaviruspandemian takia. Koronaviruksen aiheuttamien talousvaikeuksien takia Pennasen palkkaa leikattiin useampaan otteeseen ottelutauon aikana, mikä sai hänet lähtemään seurasta. Hän on harjoitellut KuPSin kanssa toukokuusta lähtien.

– Viimeisistä peleistäni on jo pitkä aika ja täällä Kuopiossa kaikki on tuttua, joten nälkä vetää tuttu keltapaita päälle on kova. KuPS on jälleen kasannut kovan joukkueen ja meillä on mahdollisuudet mihin vain, Pennanen tunnelmoi KuPSin virallisilla kotisivuilla.

– Pallollisessa pelaamisessamme perusasiat toimivat varsin hyvin, mutta mielestäni pystymme parantamaan sitä vielä entisestään. Uskon, että pystyn auttamaan joukkuetta nimenomaan pallollisessa vaiheessa ja tuomaan siihen lisää variaatioita

Pennanen on pelannut KuPSin paidassa yhteensä 173 ottelua, joissa hän on tehnyt 37 maalia ja antanut 27 maalisyöttöä. Kolme ottelua pelannut KuPS on tällä hetkellä Veikkausliigan piikkipaikalla.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.