Virallista! Tim Sparv jättää FC Midtjyllandin – kommentoi MTV:lle tulevaisuuttaan: ”Maajoukkue on sen verran iso juttu”

© Kuva: Getty Images

Huuhkajien kapteeni Tim Sparv ei jatka ensi kaudella FC Midtjyllandissa. Sparvin sopimus päättyy kuluvaan kauteen. FC Midtjylland on jo varmistanut Tanskan mestaruuden.

Sparv ehti edustaa Midtjyllandia kuusi vuotta, ja hänestä tuli kannattajien silmissä suosittu pelaaja. Sparv sai kiitosta seuran urheilutoimenjohtaja Svend Gravesenilta.

– Tim on ollut monella tavoin osa Midtjyllandin kehitystä. Hänen ammattimaisuutensa on auttanut muokkaamaan seurakulttuuria, ja ihmisenä hän on niin omistautunut ja tavoite-orientoitunut. Hän on kantanut vastuuta ja auttanut joukkuetovereitaan ja akatemiapelaajiamme kehittymään paremmiksi, Gravesen kehui seuran nettisivuilla.

Tällä kaudella Sparvin rooli pieneni, osittain myös vammojen takia. Sparv on pelannut Tanskan pääsarjassa vain 15 ottelussa kuluneella kaudella. Sparv haluaa olla Huuhkajissa isossa roolissa ensi kesän EM-kisoissa. Sitä tavoitetta varten Huuhkajien kapteeni tarvitsee isomman roolin myös seuratasolla.

– Olen kiitollinen ajastani täällä ja seura on ollut motivaationi lähde. Kaikista suurin on silti vielä kokematta. Maajoukkueurani on ollut pitkä ja vastuuni on ollut suuri, joten haluan pelata EM-kisoissa ensi kesänä, Sparv kertoi seuran nettisivuilla.

Sparvin toiveissa on jatkaa vielä ulkomailla. Sparv kertoi MTV Urheilulle, että toiveissa on kuitenkin kokea jotain uutta.

– Haluan tässä vaiheessa pysyä Euroopassa, mutta haluan ehkä nähdä jotain muuta kuin Tanskan ensi kaudella. Minulla ei ole mitään Tanskaa vastaan, mutta nyt olisi hyvä ajankohta löytää uusi seura uudessa maassa.

MTV Urheilun mukaan Sparv on saanut tarjouksia Tanskasta ja Pohjoismaista.

– Maajoukkue on sen verran iso juttu mulle tällä hetkellä, että on liigoja, joihin ei tällä hetkellä ole ajankohtaisia mennä pelaamaan, joissa taso ei ole tarpeeksi hyvä. Tarkoitan liigoja, joihin pelaajat menevät ehkä rahan tai elämyksen takia, Sparv kommentoi MTV Urheilulle.

Sparv on voittanut Midtjyllandissa kahdesti Tanskan mestaruuden ja kolmas pokaali on tulossa nykyisen kauden päätteeksi. Lisäksi Sparv on voittanut Midtjyllandin kanssa Tanskan cupin kertaalleen. Midtjylland pelaa vielä Brøndbyä sekä Ålborgia vastaan ensi sunnuntaina. Sparv on ollut viimeisestä viidestä ottelusta sivussa pohjevamman takia.

Sparv kertoi Suplan Week Of Football -podcastissa, että pohje alkaa olla siinä kunnossa, että hän pystyisi mahdollisesti pelaamaan kauden viimeisessä ottelussa.

– Olen takaisin nurmella, pohje tuntuu hyvältä. Tarkoitus on, että saan hyviä treenejä alle, että voisin olla mukana penkillä sunnuntaina, Sparv kertoi.

Midtjyllandin puheenjohtaja Rasmus Ankersen ylisti Sparvia Twitterissä:

– Todellinen seuralegenda!


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.