A Bola: Edinson Cavani siirtymässä yllättävään osoitteeseen – saamassa kahdeksan miljoonan euron allekirjoitusbonuksen

© Kuva: Getty Images

Portugalilaislehti A Bolan mukaan Edinson Cavani on hyvin lähellä siirtymistä Benfican riveihin.

Lehti kertoo osapuolien välisten neuvotteluiden edenneen hyvin viimeisen vuorokauden aikana.

Benfica on parhaillaan optimistinen siirron toteutumisen suhteen, mutta tiedostaa, että osapuolien on vielä päästävä yhteisymmärrykseen tärkeistä yksityiskohdista, jotta Cavani siirtyy seuraan.

33-vuotias Cavani on vapaa agentti, sillä kärjen sopimus PSG:n kanssa päättyi viisi viikkoa sitten. Cavani matkustaa tiettävästi viikon kuluttua Eurooppaan kotimaastaan Uruguaysta. Cavani on viettänyt vajaat viisi kuukautta Uruguayssa.

Benfica tarjoaa Cavanille kahdeksan miljoonan euron sopimuksen allekirjoitusbonusta. Cavani tienaisi kaudessa noin 2,5 miljoonaa euroa Benficassa, ja olisi seuran uuden projektin ykköstähti.

Benfican toimitusjohtaja Luís Felipe Vieira lupasi seuraan palanneelle päävalmentajalle Jorge Jesusille potentiaalisen joukkueen, joka pärjäisi myös eurokentillä.

Cavani on saanut useita rahakkaampia tarjouksia, mutta harkitsee tosissaan Benficalta saamaansa tarjousta. Cavanin odotetaan vastaavan Benficalle hyvin pian. Benfican tavoite on saada neuvottelut valmiiksi mahdollisimman nopeasti.

Benfica sijoittui päättyneellä kaudella Portugalin pääsarjassa toiseksi.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.