Barcelonan uusi päävalmentaja Ronald Koeman kommentoi alankomaalaiselle NOS:lle viime päivinä pinnalla ollutta Lionel Messin tilannetta.

Barcelona hävisi Bayern Münchenille Mestarien liigan puolivälierässä murskalukemin 8−2. Messin lähtöhuhut ovat yltyneet tappion jälkeen.

− On täysin ymmärrettävää, että hän on pettynyt. Minäkin olisin, jos olisin juuri hävinnyt Bayernille 8−2. Sehän näyttäisi typerältä, jos tuollaisen tappion jälkeen kävelisi ympäriinsä hymy huulillaan, Koeman sanoi.

Barcelonassa on ehtinyt tapahtua Mestarien liigan romahduksen jälkeen. Koeman tuli Quique Setiénin tilalle, ja Setiénin potkujen jälkeen kului vain päivä, kunnes urheilujohtaja Éric Abidal sai lähteä organisaatiosta.

Barcelonassa käytetään nyt kaikki keinot, jotta seuralegenda Messi haluaisi jatkaa Kataloniassa.

− Messi on voittaja, ja kaikki valmentajat tietävät sen. Minulla on hyvät välit Pep Guardiolan kanssa, ja hänkin on sanonut, että Messin kanssa on upeaa työskennellä, Koeman kertoi.

Messi on 33-vuotias ja hänellä on Barcelonan kanssa sopimusta jäljellä vielä vuoden verran. Huhut ovat vieneet häntä muun muassa Manchester Cityyn ja PSG:hen.

− On minun tehtäväni saada Messistä paras irti, saada hänet tuntemaan itsensä onnelliseksi ja tärkeäksi täällä, Koeman jatkoi.

Jalkapallofanien mielestä olisi varmasti outoa nähdä argentiinalaistähti pelaamassa jossain muualla kuin Barcelonassa.

− Hän on kapteeni ja hänen pitäisi lopettaa uransa täällä. Messi on Barcelona, ja Barcelona on Messi, Koeman totesi.

Lähde: Goal