Bild: Borussia Dortmundilla jo tähtäimessä korvaaja Jadon Sancholle

© Kuva: Getty Images

Lehtitiedot kertovat, että neuvottelut Borussia Dortmundin 20-vuotiaan tähtipelaajan Jadon Sanchon siirrosta Manchester Unitediin etenevät hyvin. Sancho on jo antanut Unitedille suostumuksensa, mutta seurat neuvottelevat siirtokorvauksesta edelleen.

Sillä välin Bild kertoo, että Dortmund on jo katsellut Sanchon korvaajaksi hollantilaista Memphis Depayta. 26-vuotias Depay on ranskalaisen Lyonin kapteeni, joka pelasi erinomaista kautta, kunnes kärsi polven ristisidevamman joulukuussa.

Ennen loukkaantumistaan Depay oli tehnyt 13 Ligue 1 -ottelussa yhdeksän maalia ja viidessä Mestarien liiga -pelissä viisi osumaa.

Parhaiten vasemmalla laidalla viihtyvällä Depaylla on sopimusta Lyonin kanssa vuoteen 2021. Transfermarkt arvioi miehen markkina-arvoksi 44 miljoonaa euroa. Nyt Depay on halukas jättämään Lyonin joukkueen jäätyä Ligue 1:ssa sijalle seitsemän. Lyon ei näin ollen pelaa ensi kaudella europelejä, ellei Lyon sitten veny ja voita tällä kaudella Mestarien liigaa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.