Veikkausliiga
Haka – HIFK
Keskiviiikko 05.08. klo 18:30

Keskiviikkona on Veikkausliigassa pelipäivä – Tehtaan kentällä kohtaavat FC Haka ja HIFK. Ensimmäistä voittoaan sarjasta yhä hakeva Haka on sarjassa kymmenentenä, kun taas valmentajanvaihdoksesta piristynyt HIFK on noussut sarjataulukossa viidenneksi. Keskiviikkona on lupa odottaa mielenkiintoista ottelua.

Haka pelasi loistavan pre-seasonin ja Suomen Cupissa joukkue eteni välieriin asti. Teemu Tainion sarjanousijoita rankattiin ennen kauden alkua alempaan keskikastiin. Sarjan alku ei ole ollut helppo, sillä kuudesta ottelusta on raavittu kasaan neljä tasapelipistettä. Hakalla on muutamia poissaoloja ja Ville-Valtteri Starckin loukkaantuminen iskee kapeaan rosteriin ikävästi. Salomo Ojala palaa Kajaanista pikalainan jälkeen Hakan vahvuuteen.

HIFK sen sijaan oli pre-seasonilla ja sarjan alussa sen verran vaisu, että Tor Thodesen sai lähteä kävelemään. Tilalle tullut kaksikko Teemu Kankkunen – Mike Keeney on saanut lyhyessä ajassa tulosta aikaan ja kolmessa pelissä on saatu kasaan seitsemän pistettä. Lauantaina Ilvekseltä haettiin kovan taistelun jälkeen tasapeli. HIFK:n niukan tiedotuslinjan johdosta keskiviikon kokoonpanotietoja voi vain arvailla – puolustuksen poissaolot kyllä kiinnostaisivat.

Lyö vetoa ottelusta:

Kertoimet otteluun ovat hienoisesti Hakaan päin kallellaan, mutta vaikea tässä on vieraita varsinaisesti altavastaajiksi mieltää. Niinpä HIFK:sta on saatavilla kertoimissa kevyttä etua, johon tartutaan. Vetosuositus on HIFK voittaa ottelun kertoimella 2,85.

Huomaa varhainen voitonmaksu illä!

illä on mahtava kampanja meneillään: valituista liigoista saat voitot heti käteisenä, jos vetokohteesi siirtyy kahden maalin johtoon – riippumatta ottelun lopputuloksesta! Lue lisää:

VARHAINEN VOITONMAKSU

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LUNASTA TARJOUS