HJK järjesti kunnon murskajaiset – Riskin veljeksillä hirmuilta

© Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigan sarjakärki HJK tarjosi kotiyleisölle oikein kunnon maalijuhlat, kun se rökitti IFK Mariehamnia peräti maalein 6-1. Vastakkain olivat viiden ottelun kuntopuntarin kaksi parasta, mutta ottelusta muodostui kaikkea muuta kuin tasainen. Laukaukset kohti maalia HJK voitti 12-3.

Avausmaalin teki 8. minuutilla Riku Riski, joka jatkoi Luis Carlos Murillon nappikeskityksen hienosti suoraan ilmasta maaliin. Vierasjoukkue IFK Mariehamn ei kuitenkaan tästä lannistunut, vaan tuli tasoihin vain kaksi minuuttia myöhemmin. Veikkausliigan maalitilastoa johtava Albion Ademi laukoi kauden kymmenennen maalinsa kauniisti vapaapotkusta.

Kauaa HJK ei jäänyt tasatilanteeseen roikkumaan, vaan heti perään Atomu Tanaka teki 2-1 -voittomaalin Riku Riskin hyvästä takaviistoon syötöstä. Maali oli Tanakalle kauden ensimmäinen.

Ilta oli Riskin veljesten, sillä molemmat tekivät ottelussa kaksi maalia. 3-1 – ja 4-1 -osumat menivät Roope Riskin nimiin. IFK Mariehamnin puolustus oli koko avausjakson pahoissa vaikeuksissa, mutta etenkin kolmannessa maalissa haparoivat sekä maalivahti Oskari Forsman että toppari Frankline Okoye.

Okoyen ilta musteni lopullisesti 68. minuutilla, kun hän puski epäonnisesti omaan maaliin Atomu Tanakan kulmapotkun. Viisi minuuttia myöhemmin Riku Riski teki loppunumeroiksi 6-1.

HJK johtaa sarjaa viiden pisteen erolla ennen Interiä ja KuPS:ia, mutta se on pelannut ottelun kaksikkoa enemmän. IFK Mariehamn on viidentenä.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.