© Kuva: Juha Tamminen

HJK – SJK: Klubi jättisuosikki SJK:ta vastaan

Veikkausliiga
HJK – SJK
Keskiviikko 26.08. klo 18:30

Keskiviikkona pelataan Veikkausliigaa, joka on suomalaisjoukkueiden Eurooppa-liigan karsintojen ohella viikon puolivälin kohokohta jalkapallossa. Nosto otetaan HJK:n ja SJK:n välisestä ottelusta. Tämän kauden mestarisuosikki HJK on odotetusti kärkipäässä – eroa ottelun enemmän pelanneeseen Interiin on yksi piste. Nimikaima Seinäjoelta pelaa jälleen pettymyksentäyteistä kautta: kymmenestä ottelusta on saaliina vain yksi voitto ja joukkue on uhkaavasti valumassa alempaan loppusarjaan.

HJK kävi viikonloppuna pelaamassa napapiirillä sarjajumbo RoPSia vastaan. Totaalisesta hallinnasta huolimatta HJK kuittasi ottelun voittomaalin vasta aivan ottelun lopussa, kun Roope Riskin laukaus meni kimmokkeen kautta rovaniemeläisten maaliin. Tiukka ottelutahti sataa laajalla ringillä operoivan Klubin laariin: penkiltä löytyy laatua ja tuoreita jalkoja, eikä kahden ottelun viikkotahti haittaa yhtä paljon kuin monia vastustajia.

SJK on kärsinyt koko kauden tehottomuudesta, sillä Jani Honkavaaran ryhmä on kuudella maalillaan TPS:n kanssa liigan maaliköyhin pumppu. Puolustus on sen sijaan toiminut aivan hyvin, eikä suurempia hasardeja olla nähty. Kotiottelu Honkaa vastaan oli ensimmäisen jakson osalta kelvollinen, mutta toisella jaksolla espoolaiset käyttivät isäntien virheet hyväkseen tehokkaasti ja huolestuttavinta oli, etteivät seinäjokiset lopussa edes tuntuneet yrittävän päästä otteluun mukaan.

Lyö vetoa ottelusta:

Klubilla on ottelussa vain hävittävää ja SJK:lla voitettavaa – sen verran isoksi suosikiksi isännät on tässä mallattu. Klubi tulee soittamaan ottelussa ensiviulua ja vetopuolelle tulen antamaan suosituksen vähintään kahden maalin kotivoitosta: Aasialainen tasoitusveto: HJK -1.5 kertoimella 1,94.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 25 euroon asti talletuksen heti tuplana tilille. Lisäksi luvassa mm. 5 euron ilmaisveto! Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.