Tunteet Ever Banegan ja Antonio Conten välillä kuumenivat perjantain Eurooppa-liigan finaalissa, kun Sevillan tähtipelaaja pilkkasi italialaisvalmentajaa hänen pahamaineisesta peruukistaan kesken ottelun.

Conte oli kentän laidalla ravoissaan, kun tuomarin ratkaisu ei mennyt pelin avausjaksolla Internazionalen suuntaan. Banega käveli Conten ohitse ja huusi hänelle: ”Anna kun katson, onko tuo peruukki aito”, samalla kun hän piti kiinni omista hiuksistaan.

Conten reaktio Banegan kuittailuun oli tulinen, minkä takia tuomari näytti hänelle myös keltaista korttia sananvaihdon jälkeen. ”Odotan sinua tässä, OK? Odotan sinua juuri tässä!”, kuului Conten uhkaava vastaus argentiinalaispelaajalle.

Juttu jatkuu videon jälkeen.

Football on TNT Sports

@footballontnt
Things got HEATED between Ever Banega and Antonio Conte 😳

The Sevilla player appeared to make fun of Conte's hair...

Conte said "I'll see you after the game!" 👀

#Club2020

Conte, joka on tunnetusti käynyt hiussiirrossa, keskusteli Banegan kanssa vielä ottelun päätyttyäkin. Inter hävisi kamppailun 2-3-lukemin. Italialaisluotsi ei kuitenkaan halunnut avata tilannetta medialle enää päätösvihellyksen jälkeen.

LUE MYÖS: Antonio Conte lähtökuopissa – sanoi suorat sanat heti finaalitappion jälkeen: ”Tapaamme ensi viikolla”

– Minäkin olin aikoinani pelaaja. Se mitä tapahtuu kentällä, pysyy kentällä. Se mitä minun ja Banegan välillä tapahtui, ei kuulu mielestäni teille, Conte summasi ottelun jälkeisessä haastattelussa.

Lähteet: Sky Sports, Gazzetta dello Sport